Prima pagină » Economic Local » Angajări în străinătate! Ieșenii pot munci ca electricieni, instalatori sau șoferi de autobuz
Angajări în străinătate! Ieșenii pot munci ca electricieni, instalatori sau șoferi de autobuz

Angajări în străinătate! Ieșenii pot munci ca electricieni, instalatori sau șoferi de autobuz

14 oct. 2024, 02:00,
Raluca COSTIN în Economic Local

Ieșenii se pot angaja în străinătate ca electricieni, instalatori sau șoferi de autobuz. Salariile sunt cuprinse între 1.200 și 1.500 de euro net, lunar. În total, sunt disponibile 100 de locuri de muncă în statele din Europa

Ieșenii se pot angaja în străinătate ca electricieni și instalatori. O firmă din Belgia are nevoie de electrician pentru iluminat stradal, dar și electrician de întreținere și reparații. Pentru poziția de iluminat stradal este nevoie de calificare profesională tehnică în domeniu și minimum 2 ani de experiență în domeniul construcțiilor. De asemenea, ieșenii au nevoie de permis de conducere categoria B, iar experiența cu remorca reprezintă un avantaj. Este obligatoriu ca aceștia să aibă cunoștințe foarte bune de limba olandeză/franceză/engleză.

Ieșenii pot munci ca electricieni, instalatori sau șoferi de autobuz

Tot în Belgia se angajează electrician pentru tensiune medie, respectiv electrician de întreținere și reparații. Pentru a obține postul, ieșenii trebuie să aibă calificare profesională tehnică în domeniu și minimum 2 ani de experiență, permis de conducere categoria B, dar și cunoștințe foarte bune de limba olandeză/franceză/engleză. Salariile pentru angajații din acest domeniu pot ajunge până la 1.500 de euro, lunar. Tot în domeniul construcțiilor se fac angajări în Malta. O firmă din această țară angajează inginer electrician.

Candidatul ideal trebuie să aibă o pregătire solidă în inginerie electrică și minimum 5 ani de experiență într-o poziție similară, cunoștințe despre aplicarea practică a ingineriei și tehnologiei. Aceasta include aplicarea principiilor, tehnicilor, procedurilor și echipamentelor la proiectarea și producția de diverse bunuri și servicii. Cunoștințe de redactare și experiență cu AutoCAD sau alt software de proiectare electrică asociat și MS Office reprezintă un avantaj. Candidatul selectat trebuie să aibă un pașaport UE/SEE curat sau să fie cetățean al unei țări terțe, cu reședința, în prezent, în UE, fără restricții de călătorie sau condamnări legale și să fie în posesia unui permis de conducere. Ieșenii pot câștiga între 35.000 și 45.000 de euro/an. O firmă din Letonia angajează 30 de sudori.

Ieșenii se pot angaja în străinătate în domeniul social

În Irlanda este nevoie de îngrijitori persoane. Candidatul trebuie să aibă minimum o calificare de învățământ de nivel terțiar în Chimie/Biologie și/sau un nivel minim de educație secundară și 2 ani de experiență de lucru în managementul calității. Candidatul selectat trebuie să aibă un pașaport UE/SEE curat sau să fie cetățean al unei țări terțe cu reședința, în prezent, în UE, fără restricții de călătorie sau condamnări legale și să fie în posesia unui permis de conducere. Salariul brut este de 1.949-2.968 de euro/lună.

O firmă din Germania angajează 10 șoferi de autobuz care să aibă permis de conducere categoria D și card E95. Persoanele interesate trebuie să trimită CV-ul completat la calculator, în limba germană (dacă este cazul) sau engleză, însoțit de copie a permisului de conducere și E95. Persoanele interesate se pot angaja în Iași, în domeniile construcții și servicii. Ieșenii se pot angaja în străinătate ca electricieni, instalatori sau șoferi de autobuz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`