Prima pagină » Cancan » Andrew, fiul Ozanei Barabancea, lucrează în industria muzicală. Tânărul se iubește cu Naomi Hedman

Andrew, fiul Ozanei Barabancea, lucrează în industria muzicală. Tânărul se iubește cu Naomi Hedman

24 oct. 2024, 10:40,
Radu Vasiluță în Cancan

Andrew, fiul Ozanei Barabancea, lucrează în industria muzicală, însă fără nicio legătură cu genul care a făcut-o celebră pe mama sa. Numele tânărului a apărut recent în mass-media prin prisma relație de iubire cu Naomi Hedman. Andrew Barabancea, la vârsta de 24 de ani, este producător de muzică trap, fiind la început de drum.

Andrew este fiul celebrei soprane Ozana Barabancea, iar acum a ajuns la vârsta de 24 de ani. Tânărul a ieșit de ceva timp de sub aripa mamei sale, însă așchia nu a sărit departe de trunchi. Așa cum mulți poate se așteptau, fiul Ozanei activează și el în industria muzicală, însă nu are nicio legătură cu genul muzical ce a făcut-o celebră pe mama sa, potrivit Cancan.

Andrew, fiul Ozanei Barabancea, lucrează în industria muzicală

Recent, fiul Ozanei Barabancea a intrat în lumina reflectoarelor prin prisma relației cu Naomi Hedman. De curând, cei doi au anunțat că formează un cuplu și s-au afișat împreună în mediul online. Pe tânără o știa toată lumea după participarea la X Factor și de la relația pe care a avut-o cu Florin Ristei.

Însă, despre Andrew Barabancea publicul larg nu știe prea multe, în afara faptului că este fiul celebrei soprane. Dar totuși cu ce se ocupă Andrew? Mai exact, Andrew Barabancea s-a poziționat la polul opus și este acum producător de muzică trap.

Cine știe, poate în curând acesta va face o piesă și pentru noua sa iubită, căci toată lumea știe că Naomi Hedman are talent în acest sens. Însă, până la o colaborare pe plan muzical, cei doi par că se concentrează pe povestea de iubire pe care o trăiesc și sunt cât se poate de fericiți împreună, după cum arată și postările pe care le fac în mediul online.

Florin Ristei, afectat de despărțirea de Naomi

A trecut aproape un an de când Naomi Hedman și Florin Ristei și-au spus adio. Despărțirea a venit după o relație de trei ani, iar cântărețul a suferit destul de mult atunci când i-a spus adio partenerei sale. Motivul despărțirii celor doi a fost distanța, căci Naomi a simțit că nu poate să mai stea departe de țara sa natală.

Florin Ristei a acceptat decizia acesteia, însă a suferit în urma despărțirii. Artistul spune că relația cu Naomi Hedman a fost una dintre cele mai importante din viața lui, care i-a schimbat perspectiva și i-a arătat iubirea într-un alt fel.

„Sunt singur. Nu e mai bine. Da, am suferit. A fost cea mai tare experiență din viața mea. Am iubit. A fost relația care mi-a schimbat viața în cel mai bun mod posibil. În toate modurile posibile. S-a terminat din cauza țării și din cauză că n-am vrut niciunul să renunțe la viața lui și să facă o schimbare așa mare. Ea a reușit 3 ani, eu n-aș fi făcut-o”, declara Florin Ristei în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`