Prima pagină » Actualitate » Andrei Ursu și Vlad Condurache, primul cuplu gay la Asia Express! Andrei Ursu: „Sper să nu sufere maică-mea și bunica lui Vlad!”

Andrei Ursu și Vlad Condurache, primul cuplu gay la Asia Express! Andrei Ursu: „Sper să nu sufere maică-mea și bunica lui Vlad!”

05 mart. 2024, 09:46,
în Actualitate

Andrei Ursu și Vlad Condurache reprezintă primul cuplu gay la Asia Express – Drumul Zeilor. Andrei Ursu a vorbit despre participarea la Asia Express alături de iubitul lui, Vlad Condurache, și manifestându-și temerea ca mama sa și bunica lui Vlad să nu aibă de suferit ca urmare a comentariilor pe care le-ar putea face unii.

Andrei Ursu și Vlad Condurache, primul cuplu gay la Asia Express!

Andrei Ursu și Vlad Condurache vor fi unul dintre cuplurile care vor participa la Asia Express – Drumul Zeilor. Andrei Ursu este unul dintre cei mai apreciați artiști din noul val și care a reușit să strângă foarte mulți fani. Acesta a decis să vină în această competiție alături de iubitul său, Vlad Condurache. Andrei și Vlad nu mai ascund de multă vreme faptul că reprezintă un cuplu, iar Andrei Ursu a mărturisit că au existat niște temeri privind participarea la show.

Andrei Ursu, care folosește numele de scenă WRS, și Vlad Condurache sunt foarte entuziasmați de participarea la Asia Express – Drumul Zeilor, provocare care cu siguranță îi va pune la încercare, chiar dacă artistul spune că se înțeleg foarte bine. El a recunoscut că temerile nu sunt îndreptate spre ei doi, ci spre familiile lor, care ar putea să se confrunte cu răutățile celor care au prejudecăți.

„Noi ne-am gândit, am și vorbit la terapie despre asta, cu terapeuta mea scumpă și dragă. Nu în legătură cu noi, că noi trăim într-o bulă în București, artisticăraie, oameni deschiși la minte, credem noi. Doar că mă gândeam la maică-mea și la bunica lui Vlad. Maică-mea stă în Buzău și bunica lui Vlad pe lângă Ploiești. Îmi era să nu sufere ele cumva citind comentarii de la oameni sau poate și în viața de zi cu zi să primească. Dar am vorbit cu ele și ele ne-au zis: „bă, vouă vă e frică pentru noi? Să vă fie frică pentru voi că n-aveți ce mânca!”, a povestit Andrei Ursu.

Andrei ursu: „Atuul nostru este că suntem foarte calmi unul cu altul“

Artistul a stat de vorbă și cu bunica lui Vlad, iar aceasta le-a spus că „toată viața mi-a fost frică de gura lumii și n-am avut decât de suferit din cauza asta”.

Atunci, cei doi s-au decis să spună „Da“ provocărilor pe care urmează să le aibă la Asia Express – Drumul Zeilor.

„Dacă femeia asta la 80 de ani nu are nimic împotrivă, ne-a îmbrățișat și ne-a zis dați-i înainte”, e cel mai frumos lucru. Dacă ești bine acasă, poate să zică lumea ce vrea!”, a menționat Andrei Ursu.

Andrei Ursu a adăugat că, deși el și iubitul său se înțeleg foarte bine, nu exclude ca, în situații de criză, să reacționeze complet diferit. Chiar și așa, cei doi sunt determinați să câștige Asia Express – Drumul Zeilor.

„Atuul nostru este că suntem foarte calmi unul cu altul. Am zis că dacă ies nervii discutăm, nu o să am paravan și nici el. Am zis că noi vrem să mergem acolo să facem o figură foarte bună și să câștigăm. Nu neapărat să ne gândim la imaginea noastră, să cosmetizăm. Ne înțelegem foarte bine și în situațiile de criză, ne ocolim, ne nu știu ce. Nu știu ce o să ne aștepte acolo, probabil o să ne și certăm”, a menționat Andrei Ursu, care alături de Vlad Condurache va reprezenta primul cuplu gay la Asia Express.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *