Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andrei Ursu, declarații incendiare despre partenerul său: “Ne facem unul pe celălalt mai buni”

Andrei Ursu, declarații incendiare despre partenerul său: “Ne facem unul pe celălalt mai buni”

21 iul. 2024, 16:00,
în Cancan ultimă oră

Andrei Ursu este unul dintre cei mai cameleonici artiști de la noi din țară. În exclusivitate pentru emisiunea Petrecem în familie, prezentată de Mirela Vaida, artistul face dezvăluiri despre frumoasa relație pe care o are cu partenerul său, Vlad.

Andrei Ursu este o prezență efervescentă în showbiz-ul din România. După participarea la Eurovision, toată lumea a fredonat versurile piesei Llamame. Adevărata provocare a venit odată cu emisiunea Asia Express, acolo unde a participat împreună cu partenerul său, Vlad, despre care artistul mărturisește că este persoana care i-a înfrumusețat viața. Acum, Andrei Ursu se bucură din plin de perioada pe care o traversează împreună cu Vlad și întreaga familie.

Andrei Ursu, fericit alături de partenerul său

Celebrul artist face mărturisiri emoționante despre bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Andrei Ursu, aka Wrs spune despre partenerul său că îl face un om mai bun, lucru extrem de important într-o relație. Iar testul unei povești de iubire se realizează în momentele de maximă tensiune, experiență bifată cu succes în emisiunea Asia Express.

“Experiența din Asia Express alături de Vlad ne-a consolidat și mai mult relația, mă bucur mult că am participat alături de el. Se spune că cel mai bine reușești să cunoști o persoană în situații de criză. Am realizat după că suntem foarte bine unul cu celălalt și în situații de criză și la plictiseală. Ne facem unul pe celălalt mai buni. Cred că asta contează cel mai mult într-o relație. E foarte plăcut. Părinții mei l-au cunoscut pe Vlad. La o lună după ce ne-am cunoscut i-am spus mamei. Mama a spus: ‘în sfârșit ai găsit pe cineva’”, dezvăluie Andrei Ursu în cadrul emisiunii Petrecem în familie, prezentată de Mirela Vaida.

Cum face față Andrei Ursu hate-ului

Artistul a mai dezvăluit detalii despre un subiect încă delicat în țara noastră. Andrei Ursu recunoaște faptul că a existat o perioadă în care s-a temut că orientarea lui sexuală îi va pune piedici în carieră. Din fericire însă, artistul nu s-a lovit de prea mult hate ori păreri preconcepute.

“E o treabă foarte complicată toată chestia asta cu orientarea sexuală în România, cumva e o presiune foarte mare. Mie îmi place mult ceea ce fac și o bună perioadă de timp am crezut că lucrul ăsta amenință cumva ceea ce fac. Am primit foarte puțin hate din partea celorlalți. Iar atunci când am primit, am încercat să nu vin cu un contraatac, să mă accepte”, a mai spus cântărețul.

Artistul trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața lui

Îndrăgitul artist care a participat la Eurovision este cu adevărat fericit și împlinit din toate punctele de vedere. Traversează una dintre cele mai frumoase etape ale vieții sale și se bucură de liniștea pe care i-o oferă viața de familie. Mai multe detalii puteți urmări în emisiunea Petrecem în familie, prezentată de Mirela Vaida, duminică, la ora 19:30.

“Eu îmi dau seama că oamenii se tem de necunoscut. Până să îmi fac eu coming out-ul, prietenii mei nu au mai întâlnit o persoană ca mine. Le-am explicat, prin felul meu natural de a fi și au înțeles. Tot ce trăiesc e un vis, și tot ce mi-am dorit, am acum. Suntem o familie normală, super fericită, petrecem sărbătorile împreună, e foarte frumos”, a spus Andrei Ursu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *