Prima pagină » Cultural » Andrei Ursu, cunoscut cu numele de WRS, a avut parte de o experiență neplăcută într-un bar londonez. ,,Chiar am avut probleme foarte mari…”

Andrei Ursu, cunoscut cu numele de WRS, a avut parte de o experiență neplăcută într-un bar londonez. ,,Chiar am avut probleme foarte mari…”

27 apr. 2023, 09:32,
în Cultural

Andrei Ursu, cunoscut cu numele de WRS, a avut parte de o experiență neplăcută într-un bar londonez. Artistul este considerat de fani un gay-icon, iar acest titlu i-a adus de multe ori probleme. Recent, cântărețul a dezvăluit că a avut parte de o adevărată peripeție în Londra, după ce a fost invitat să cânte. Iată ce l-a enervat la culme pe artistul cunoscut de public cu numele de WRS.

Andrei Ursu, cunoscut cu numele de WRS, a avut parte de o experiență neplăcută într-un bar londonez

Andrei Ursu este unul dintre cei mai apreciați artiști din România și de peste hotare. Cunoscut de public cu numele de WRS, acesta s-a făcut remarcat în muzică, dar face furori și ca dansator. Artistul se bucură din plin de celebritate și de succes în carieră. Deși se mândrește cu realizările profesionale deosebite, Andrei Ursu are parte și de experiențe mai puțin plăcute. Acesta a cântat recent într-un bar londonez și a avut parte de o mare surpriză din partea clienților din comunitatea LGBTQ.

„Eu am o persona pe scenă și mi se pare că farmecul a ceea ce faci e să păstrezi acea doză de mister. Sunt o persoană căreia îi place să își păstreze doza de eleganță. Indiferent ce ai fi, gay, straight, bisexual, nu știu ce, ce faci acasă trebuie să rămână acasă. Am lucrat, de exemplu, într-un gay bar în Londra în 2017 și mi se părea deplasat că ideea asta de libertate a fost dusă la extrem, cumva într-o zonă indecentă. Mă refer că dacă ești gay, ești cumva privilegiat, pentru că faci parte din minoritatea LGBTQ și poți să faci chestii indecente la 5 după-masa într-un bar. Chiar am avut probleme foarte mari din cauza acestei chestii.  Mi se pare că tot ce e acasă trebuie să rămână acasă. Cum ești pe scenă, personajul tău poate să aibă orice nuanță. Asta e frumusețea, până la urmă.”, a mărturisit acesta.

Andrei Ursu este extrem de discret când vine vorba de viața privată și planul sentimental. Cântărețul evită să ofere prea multe detalii despre omul din spatele celebrității. La fel de discret este și actorul Andrei Ivan. Acesta are o iubită superbă pe care o ține departe de lumina reflectoarelor.

Cum a devenit artistul un adevărat gay-icon în Spania

WRS, cunoscut de public cu numele de Andrei Ursu, are o carieră de succes în muzică și se bucură din plin de aprecierea publicului autohton, dar și a celui de peste hotare. WRS este cunoscut ca un susținător al comunității LGBTQ și chiar a acceptat să pozeze pentru o revistă online din Spania intitulată Shangay, devenind astfel un adevărat gay-icon în Spania.

„A fost superb să pozez pentru Shangay, a fost superb, mai ales că spaniolii sunt mult mai deschiși în legătură cu tot ce înseamnă comunitatea LGBTQ+, a fost foarte drăguț. Nu pot să mă consider un gay-icon, un model de urmat pentru cei din această comunitate, doar lumea poate să spună asta. Dar mă bucur că există oameni care mă consideră un idol. Mi se pare că ducem lipsă de oameni care să fie vocali, care să spună că e ok să fii diferit.

Nu trebuie să intri în anumite tipare ca să ai succes și asta mă bucură foarte tare. Pe viitor îmi doresc să mă implic mai mult. Vreau să duc o muncă în zona asta de activism. Avem nevoie să ne folosim această platformă ca artiști pentru a educa generații. Să nu le mai fie frică, să fie ei înșiși.”, a precizat acesta.

Andrei Ursu are o carieră de succes în muzică și se bucură din plin de aprecierea publicului. Artistul își asumă fiecare apariție îndrăzneață și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *