Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andrei Ștefănescu și-a petrecut noaptea cu fosta soție, Antonia, după ce ea a negat împăcarea

Andrei Ștefănescu și-a petrecut noaptea cu fosta soție, Antonia, după ce ea a negat împăcarea

10 feb. 2022, 23:45,
în Cancan ultimă oră

Prezentatorul de la Antena Stars a fost surprins săptămâna aceasta acasă la mama fiului său, fapt ce i-a pus pe fani pe gânduri. Dovadă stau imaginile surprinse recent de paparazzi cu mașinile celor doi, una lângă alta, în fața imobilului.

Andrei Ștefănescu a fost căsătorit cu Antonia, tânăra care i-a dăruit și un băiețel, pe Ayan. Cei doi au divorțat anul trecut, în urma unei proceduri judiciare foarte discrete. Cei doi nu au spus care a fost motivul despărțirii. Recent, Antonia Stefanescu a spus cum se înțelege în prezent cu fostul soț.

Andrei Ștefănescu a trăit mai multe dezamăgiri în dragoste, dar niciodată nu s-a temut de iubire și să o ia de la capăt. Anul trecut a divorțat de mama copilului său și a început o viață nouă. Multă lume a rămas surprinsă când artistul a anunțat că divorțează de Antonia, femeia care l-a făcut tată.

Andrei Ștefănescu și-a petrecut noaptea cu fosta soție, Antonia, după ce ea a negat împăcarea

Andrei Ștefănescu a fost surprins în nenumărate rânduri la domiciliul fostei sale soții, iar fanii au crezut că cei doi s-au împăcat. Antonia și Andrei au petrecut sărbătorile împreună, iar artistul continuă să-și petreacă zilele și nopțile la domiciliul fostei sale soții.

Așa s-a întâmplat și recent, atunci când Andrei Ștefănescu a fost surprins de paparazzi în timp ce-și parchează mașina în fața casei Antoniei. Curios e faptul că acest gest vine la foarte scurt timp după ce ea a negat împăcarea.

În urmă cu câteva zile, Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, nega faptul că între ea și cântăreț ar fi avut loc o împăcare. Blondina spunea că petrec foarte mult timp împreună cu fiul lor, Ayan, la fel ca atunci când formau un cuplu.

Antonia, despre zvonurile referitoare la împăcarea cu Andrei Ștefănescu

Andrei Ștefănescu și Antonia au fost împreună 7 ani, iar împreună au un copil minunat, pe Ayan. După un an de la căsătorie, Andrei și Antonia au decis să divorțeze. Cei doi au mers la notar, iar povestea lor de dragoste a ajuns la final. Atunci, artistul și mama fiului său și-au informat fanii despre decizia luată. Recent, Antonia a spus adevărul despre actuala relație pe care o are cu fosta soție, după ce s-a zvonit că cei doi s-ar fi împăcat.

„Noi am trimis un comunicat despre acest lucru, unde am explicat foarte clar ce s-a întâmplat, ce am făcut și ce o să facem. Este casa noastră. Facem același lucru, suntem cu Ayan. Facem multe lucruri cu el, nu este nimic diferit față de când am divorțat sau față de sărbători, când am petrecut împreună. Stăm mult timp cu cel mic, asta facem în continuare. Nu (n.r. nu e vorba de o împăcare), suntem o familie, chiar dacă pare ciudat. Lumea se ceartă, dar aici nu este cazul”, a declarat Antonia pentru Playtech.ro.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *