Prima pagină » Cancan » Andrei Ștefănescu, la vârsta marilor împliniri. ,,E cea mai importantă ființă din viața mea…”

Andrei Ștefănescu, la vârsta marilor împliniri. ,,E cea mai importantă ființă din viața mea…”

17 mart. 2022, 11:34,
în Cancan

Carismaticul Andrei Ștefănescu a ajuns la vârsta marilor împliniri. Acesta se bucură de succes pe plan profesional și este extrem de îndrăgit de public. Dincolo de celebritate, Andrei Ștefănescu a trecut prin momente grele în viața privată și a avut parte de multe provocări pe plan personal. Deși a trecut prin două divorțuri, artistul se declară împlinit și fericit de când a devenit tată. Puțini sunt cei care știu ce relație are Andrei Ștefănescu cu fiul său, dar și cu Antonia, fosta soție.

Andrei Ștefănescu se bucură de viață la vârsta marilor împliniri

Mereu energic și optimist, Andrei Ștefănescu stârnește ropote de aplauze de fiecare dată când apare pe scenă sau la tv. La vârsta de 44 de ani, acesta are o carieră de succes în televiziune și se bucură de aprecierea publicului autohton.

Dincolo de împlinirile profesionale și de biografia surprinzătoare, Andrei Ștefănescu a ajuns la divorț de două ori și s-a confruntat cu momente grele în viața privată. Vestea că se va despărți de Antonia, mama fiului său, i-a uimit pe toți. Cu toate acestea, Andrei Ștefănescu și fosta soție au o relație bună în prezent și se ocupă împreună de creșterea fiului lor, Ayan.

Mai mult, carismaticul artist a recunoscut că se consideră un bărbat împlinit de când este tată și că Ayan i-a schimbat viața. Andrei Ștefănescu a precizat că își vizitează fiul des și petrece mult timp împreună cu acesta. Artistul și fosta soție au decis să păstreze legătura după divorț de dragul fiului lor.

,,Ayan e cea mai importantă ființă din viața mea. (…) Am căzut de acord asupra tuturor deciziilor care îl privesc pe Ayan și nu numai. (…) Antonia și Ayan locuiesc în continuare în casa noastră, îi vizitez aproape zilnic și ne petrecem timpul împreună. Puiul este bine și fericit și ne asigurăm zi de zi ca această schimbare să nu îl afecteze.”, a precizat artistul.

În pofida momentelor grele din plan personal, Andrei Ștefănescu este împlinit și se bucură din plin de succes și de aprecierea tuturor. Și colegul său de breaslă, Cosmin Natanticu are o biografie uluitoare și se mândrește cu partenera lui de viață.

Un alt actor îndrăgit de public, care are o familie superbă și o căsnicie de mai mulți ani, este Mihai Rait. Artistul se mândrește cu soția lui și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de aceasta. Și soțul cântăreței Adda, Cătălin Rizea, se bucură de succes în afaceri și o susține necondiționat pe celebra artistă.

Ce relație are Andrei Ștefănescu cu fosta soție

Carismaticul artist a vorbit nu de puține ori despre mariajul frumos pe care l-a avut cu Antonia, fosta parteneră de viață. Cu toate acestea, cei doi au decis să divorțeze, fiind extrem de discreți la vremea respectivă.

Deși au decis să pună punct căsniciei lor, aceștia au fost surprinși de nenumărate ori împreună, în vacanțe, dar și la ziua fiului lor, Ayan. Andrei Ștefănescu a dezvăluit că are o relație foarte bună cu fosta soție și petrece mult timp împreună cu băiețelul lui.

,,Cel mai bine e ca Ayan să nu simtă. Relația mea cu el e mai bună, am petrecut timp cu el pe care nu l-am petrecut înainte. Am încercat să îmi fac mai mult timp pentru mine cu el decât înainte.

Eu am luat lucrurile exact cum au fost. (…) Îmi asum că fiecare are partea lui de vină. Eu învăț din fiecare experiență pe care o am. Nimeni nu știe exact ce se întâmplă acolo, ce e în spate. (…) Da, petrecem mult timp împreună pentru copil, ca el să simtă că are doi părinți implicați. Suntem doar doi oameni care se respectă și doi părinți responsabili.”, a declarat artistul.

La vârsta de 44 de ani, Andrei Ștefănescu are succes în carieră și se bucură din plin de rolul de tătic. Cu toate că a divorțat de soție, artistul păstrează legătura cu aceasta de dragul fiului lor, Ayan. Andrei Ștefănescu este apreciat de public și de colegii de breaslă, reușind de fiecare dată să aducă zâmbete pe chipul tuturor.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *