Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andrei Ștefănescu își sărbătorește ziua de naștere. Iubita prezentatorului de la Antena Stars, declarație de dragoste în direct

Andrei Ștefănescu își sărbătorește ziua de naștere. Iubita prezentatorului de la Antena Stars, declarație de dragoste în direct

11 aug. 2024, 20:00,
în Cancan ultimă oră

Andrei Ștefănescu își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Prezentatorul de la Antena Stars a împlinit 47 de ani și cu această ocazie, întreaga echipă s-a gândit la el și i-a urat „La mulți ani!” în direct, printre care și iubita lui, Ștefania Duca.

Zi importantă în familia Antena Stars. Andrei Ștefănescu a împlinit astăzi 47 de ani, așa că, întreaga echipă s-a gândit să îi ureze „La mulți ani!”. De departe, cea mai așteptată declarație a fost cea din partea iubitei lui, Ștefania Ducă.

Andrei Ștefănescu își sărbătorește ziua de naștere

În ediția de astăzi de la Star Matinal e pe val, echipa de la Antena Stars i-a transmis gânduri bune lui Andrei Ștefănescu, de ziua lui de naștere. Prezentatorul a ținut să le mulțumească tututor celor care s-au gândit la el în această zi importantă.

„Le mulțumesc producătorilor, le mulțumesc colegilor și tuturor colegilor cu care am lucrat atâția ani. Atâția ani am lucrat și am fost colegi, vă pup dragii mei, emisiune frumoasă, vă iubesc, la mulți ani tuturor celor care se uită la voi, dar cel mai important este că mi-ați urat mie

„La mulți ani!”. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru mesaje și urarea frumoasă din cadrul emisiunii. Vă pup”, a fost mesajul transmis de Andrei Ștefănescu, la Star Matinal e pe val.

Andrei Ștefănescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ștefania Duca

Andrei Ștefănescu și Ștefania Ducă sunt împreună de trei ani și și-au dorit mereu discreție atunci când a venit vorba de relația lor, dar cum astăzi este un moment special, iubita prezentatorului i-a făcut o declarație de dragoste în direct.

„La mulți ani, inima mea. La mulți ani sănătoși și să facem casa aia la munte pe care ne-o dorim”, i-a transmis Ștefania Duca, în direct.

Printre cei care i-au urat „La mulți ani!” de ziua lui de naștere se numără și echipa de la Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, unde a fost, ca de fiecare dată, alături de bunul lui prieten, Liviu Vârciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
10 august 2024
10 august 2024