Prima pagină » Cancan » Andrei, soțul lui Emily Burghelea, surprins fără mască. Cei doi au organizat petrecerea de un an a fiului

Andrei, soțul lui Emily Burghelea, surprins fără mască. Cei doi au organizat petrecerea de un an a fiului

22 ian. 2024, 14:59,
în Cancan

Andrei, soțul lui Emily Burghelea, a fost surprins fără mască, în weekend, la petrecerea de un an a lui Damian, fiul lor. Aceștia au organizat un eveniment spectaculos la care atmosfera a fost întreținută de Nicole Cherry și de Bogdan de la Ploiești. Cu ocazia petrecerii, Emily Burghelea și Andrei i-au pregătit lui Damian „tava destinului”.

Emily Burghelea a profitat de faptul că și-a revenit spectaculos după cele două nașteri și a îmbrăcat la petrecerea de un an a fiului ei o rochie superbă, cu un decolteu generos, care i-a scos în evidență silueta perfectă. Emily și Andrei au postat pe rețelele de socializare mai multe imagini de la petrecere, unde atmosfera a fost întreținută de cântăreața Nicole Cherry și de Bogdan de la Ploiești. În timpul petrecerii, soțul lui Emily Burghelea a renunțat la mască și la ochelari, dezvăluindu-și chipul.

Cum arată Andrei, soțul lui Emily Burghelea, fără mască

Ziua de 20 ianuarie a fost una plină de voie bună pentru Emily Burghelea. Mezinul familiei, Damian, a împlinit un an, iar vedeta și soțul ei, Andrei, au avut grijă să organizeze o petrecere de vis, nu doar pentru copii, ci și pentru adulți.

„Prima aniversare a lui Damian a început! La mulți ani, sufletul meu! Abia aștept să văd ce o să alegi de pe tăviță! Mami și tati te iubesc mult”, a postat Emily Burghelea pe social media.

„În spatele unei petreceri bine puse la punct se află mereu un bărbat care a acceptat toate ideile năstrușnice ale soției”, a scris Emily Burghelea pe Instagram.

Chiar dacă până acum Andrei, soțul lui Emily Burghelea, apărea cu mască și ochelari de soare, de data aceasta chipul lui a fost dezvăluit. În unul din clipurile publicate pe Instagram, Andrei poate fi observat fără mască și ochelari, astfel că fanii cuplului au putut să vadă cum arată, de fapt, partenerul fostei concurente de la „Bravo, ai stil”.

Ce a ales fiul lui Emily Burghelea de pe „tava destinului”

La petrecerea de tăiere a moțului, influencerița i-a pregătit lui Damian și „tava destinului”. Pe aceasta au fost așezate următoarele obiecte: stilou, carte, parfum, papiotă, mouse, verighete, chei, precum și o minge de tenis.

„Damian a ales de pe tavă așa: oglinda, cheile, la care am agățat mai multe talismane, să fie sub protecție divină, să aibă succes. Talismanul pentru relații cu prietenii, chei care practic să îi deschidă toate ușile și, pe lângă acestea, a mai ales și parfum și minge, deci practic a ales de frumusețe”, a dezvăluit Emily Burghelea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *