Prima pagină » National » Andrei și Cristina Rotaru de la „Insula Iubirii” s-au dat de gol că sunt împreună. Fanii i-au taxat grav

Andrei și Cristina Rotaru de la „Insula Iubirii” s-au dat de gol că sunt împreună. Fanii i-au taxat grav

12 aug. 2024, 14:40,
în National

Andrei și Cristina Rotaru de la „Insula Iubirii” s-au dat de gol că sunt împreună, după ce la finalul emisiunii anunțau că divorțează. Cu toate acestea, se pare că cei doi și-au mai dat o șansă, iar povestea lor de iubire este departe de final. Mai mult, Andrei și Cristina Rotaru s-au afla acum bine-mersi într-o vacanță la malul mării.

Relația controversată dintre Andrei și Cristina Rotaru a trecut deja la alt nivel. Se spune că în dragoste și război totul este permis, proverb după care pare să se ghideze și foștii concurenți de la Insula iubirii. După terminarea filmărilor din Thailanda, cei doi au decis să divorțeze, însă povestea lor de iubire e departe de a se fi sfârșit. Cum s-au dat de gol cei doi că sunt împreună, în vacanță? Cristina a fost imediat taxată, potrivit Cancan.ro!

Andrei și Cristina Rotaru de la „Insula Iubirii” s-au dat de gol că sunt împreună

După 10 ani de căsnicie, Cristina și Andrei Rotaru au acceptat provocarea de 21 de zile de pe Insula iubirii. Cel din urmă a fost primul concurent care a picat în ispită, focoasa Diandra fiind cea care i-a sucit mințile încă de la primele minute petrecute pe insulă.

Andrei și-a făcut de cap alături de ispita Diandra, în timp ce Cristina plângea pe insula fetelor și aștepta ziua în care îi va cere explicații soțului ei. Ei bine, după încheierea filmărilor soții Rotaru au decis să divorțeze. Deși toată lumea credea că cei doi și-au spus adio definitiv, se pare că nu au de gând să renunțe atât de ușor la așa-zisa poveste de dragoste.

Recent, Andrei a publicat un videoclip pe Instagram – din timpul unei vacanțe la malul mării. Nimic anormal până aici, însă cei mai vigilenți utilizatorii au observat că acesta este filmat de Cristina. Cum și-au dat seama? Bruneta apare în reflexia ochelarilor de soare ai bărbatului. Așa cum era de așteptat, postarea fostului concurent de la Insula iubirii a fost invadată de comentarii.

Fanii i-au taxat grav

„Cristina pune la story că «să nu lași răul să îți distrugă viața» dar ea stă cu necazul lângă ea.”

„Cristinooooo, ce ai făcut Cristinoooo, te vezi în clipul ăsta, cât de inconștientă ești să mai stai cu un asemenea om? Doamneee fereșteee.”

„Urla foamea în el pe bune? Oare să fie totul regizat? A fost la mireasa, nuntă cu scântei iar acum insula iubirii și în momentul de față face reclamă la aparate… oare? Nici o femeie, normală cu capul pe umeri nu ar accepta așa ceva.”

„Ai 39 de ani în c&%$l tău și degeaba, nu ești în stare măcar să legi două cuvinte. Zici că ești persoană cu handicap, sau chiar ești. Crede-mă… provoci scârbă la o țară întreaga. Ai toate defectele strânse într-un singur om.”

„Vai de p**. Deci de azi înainte nu îmi pare rău de Cristina absolut deloc. Dacă s-a întors la tine e o fraierică geamantan și tu ești un libidinos.”

„Ești retardată de-a dreptu. 😂 Ce e de apreciat la obositul ăsta pârlit? E un narcisist și mai arată și ca un mic lăsat prea mult pe grătar”, au fost o parte dintre comentariile primite la postarea Cristinei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *