Prima pagină » Local » Andrei Şchiopu, polițistul de frontieră lovit pe trecerea de pietoni, a murit

Andrei Şchiopu, polițistul de frontieră lovit pe trecerea de pietoni, a murit

21 iun. 2024, 14:27,
BZI.ro, în Local

Andrei Şchiopu, poliţistul de frontieră accidentat grav pe 11 mai 2024, în Belcești a încetat din viață marți, 18 iunie 2024, la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași.

„A murit marți, miercuri l-au adus acasă, la Belcești, iar sâmbătă o să aibă loc înmormântarea”, a declarat un apropiat al familiei.

Vă aducem aminte că Andrei Şchiopu traversa regulamentar strada când a fost acroșat de autoturismul condus de o şoferiţă începătoare. Tânăra în vârstă de doar 19 ani a intrat cu viteză în sensul giratoriu și nu a mai putut controla autoturismul care l-a acroșat pe polițistul de frontieră. Bărbatul a fost prins între două mașini, ambele picioare fiindu-i strivite. Polițistul nu este originar din comuna Belcești, ci s-a stabilit aici pentru concubina sa, cu care are o relație de mai mulți ani. La locul accidentului a intervenit o autospecială din cadrul Substației Târgu Frumos a Serviciului de Ambulanță Județean Iași. Ambulanței i-au trebuit mai bine de 30 de minute să ajungă la locul accidentului din cauza stării proaste a drumului. Ulterior, pacientul a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași cu elicopterul SMURD.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *