Prima pagină » Cancan » Andrei Neacșu, surprins cu iubita, la 8 luni de la divorțul de Ilinca Vandici. Cum arată aceasta

Andrei Neacșu, surprins cu iubita, la 8 luni de la divorțul de Ilinca Vandici. Cum arată aceasta

07 mart. 2024, 15:02,
în Cancan

Afaceristul Andrei Neacșu a fost surprins cu iubita, la 8 luni de la divorțul de Ilinca Vandici, mama fiului său pe nume Zian. Relația dintre cei doi se răcise de ceva timp, înainte de separarea acestora. Andrei Neacșu și Ilinca Vandici au fost împreună timp de 7 ani și au încercat să-și salveze relația.

Andrei Neacșu a fost surprins alături de noua sa parteneră, la 8 luni de la separarea de Ilinca Vandici. Divorțul oficial dintre Ilinca Vandici și Andrei s-a pronunțat în iulie 2023, iar acum, la 8 luni distanță fostul partener al prezentatoarei a fost surprins în compania noii lui iubite.

Andrei Neacșu, surprins cu iubita, la 8 luni de la divorțul de Ilinca Vandici

În vara anului trecut, Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat ofical și cu toate că semnaseră actele de divorț de ceva timp, prezentatoarea de la Kanal D a confirmat totul în luna iulie. Ruptura s-a produs după o relație de 7 ani, iar vestea a fost total neașteptată, dat fiind că mulți credeau că relația lor părea una bine cosolidată și de la nicio apariție nu lipsea zâmbetul pe buze. Timpul a trecut și se pare că Andrei Neacșu iubește din nou, fiind surprins în compania noii iubite în Capitală.

Andrei Neacșu și noua iubită au fost surprinși împreună, la 8 luni de la divorțul afaceristului. Cei doi s-au oprit inițial la o benzinărie din Capitală, apoi au făcut o scurtă vizită la supermarket pentru a se aproviziona, iar în final s-au urcat în mașină unde și-au zâmbit, au vorbit preț de câteva minute și au plecat mai departe. Apoi a urmat o nouă oprire, de data aceasta la un magazin de construcții.

Noua iubită a lui Andrei Neacșu a optat pentru o ținută formată din blugi, o bluză albă, un sacou negru, o pereche de tocuri înalte, geantă de lux. Afacerirstul s-a arătat foarte grijuliu față de partenera sa și a ajutat-o să urce cu atenție scările, dat fiind că purta pantofi cu toc înalt.

S-au despărțit după 7 ani de relație

Vara trecută, Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat oficial. Prezentatoarea TV a confirmat despărțirea de tatăl fiului ei și a dezvăluit că a divorțat de ceva timp de Andrei Neacșu. Cei doi au împreună un fiu, pe Zian, în vârstă de cinci ani.

„Suntem divorțați oficial! Divorțul a avut loc acum ceva timp, într-un mod cat se poate de discret, așa cum este normal sa se întâmple”, a declarat Ilinca Vandici la acel moment.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au căsătorit în anul 2017, iar la scurt timp au devenit părinți. Vedeta de la Kanal D a dezvăluit că ea și Andrei Neacșu nu mai locuiesc împreună de mult timp și au încercat să își salveze relația, dar fără succes.

„Într-adevăr, trecem printr-o perioadă dificilă, nimeni nu este pregătit pentru așa ceva. Am încercat îndelung să ne salvam relația, de ceva timp am ales să locuim separat”, declara Ilinca Vandici când s-a aflat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`