Prima pagină » Radio » Actualitate » Andrei Neacșu o ține într-o petrecere după divorțul de Ilinca Vandici. Ce dedicație i-a făcut fiului său, Zian

Andrei Neacșu o ține într-o petrecere după divorțul de Ilinca Vandici. Ce dedicație i-a făcut fiului său, Zian

17 iul. 2023, 10:19, 1 ,
în Radio

Andrei Neacșu nu pare deloc afectat de separare și o ține numai într-o petrecere după divorțul de Ilinca Vandici, cu care are un copil. De fapt, relațiile dintre cei doi se răciseră de mai multă vreme, însă abia în primăvară a venit confirmarea despărțirii. În ceea ce-l privește pe Andrei Neacșu, acesta este un tată responsabil și petrece cât mai mult timp cu fiul său.

La mijlocul lunii mai, Ilinca Vandici anunța că divorțează de Andrei Neacșu, după o căsnicie care a durat 7 ani. Atunci, prezentatoarea TV și-a explicat decizia printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare, susținând că a încercat din răsputeri să salveze căsnicia. De partea cealalrtă, Andrei Neacșu nu pare deloc afectat de separare, ținând cont de ipostazele în care a fost surprins în ultima perioadă.

Andrei Neacșu o ține într-o petrecere după divorțul de Ilinca Vandici

La două luni de la divorțul de Ilinca Vandici, Andrei Neacșu a făcut furori la o petrecere unde senzația serii a fost Florin Salam. Tânărul afacerist nu s-a uitat la bani și a plătit ca manelistul să-i dedice o piesă fiului său, Zian, în vârstă de 6 ani. După separarea de cunoscuta prezentatoare TV, afaceristul a petrecut mai multe vacanțe cu copilul lor și a postat fotografii pe rețelele de socializare.

De curând, Andrei Neacșu și Zian s-au plimbat cu barca, căci ambii părinți ai băiețelul își doresc să-l implice în cât mai multe activități fizice.

„În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie. Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere. Este o perioadă dificilă în care avem nevoie de liniște. Avem nevoie de înțelegere și toleranță. Vă mulțumesc pentru că ați fost alături de mine în toți acești ani… În toate momentele care au marcat viața noastră profesională și personală’, a scris Ilinca Vandici pe rețelele de socializare.

Ilinca Vandici, declarații controversate despre relația cu tatăl copilului ei

În urmă cu ceva timp, Ilinca Vandici făcea o serie de declarații controversate despre relația cu tatăl copilului ei, Andrei Neacșu. La acea vreme, prezentatoarea TV a atras un val de critici din partea internauților, după ce a vorbit despre modul în care sunt împărțite rolurile în familia și despre educația pe care i-o oferă copilului.

„Nu îl trimit la Mega, la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele/patinele prin parc, să nu știu ce. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte, că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?!”, spunea Ilinca Vandici, în cadrul podastului lui Damian Drăghici.

Comentarii
  • Cocalar drogat . Acest andrei , o caricatura a societatii. Un rateu. Un baietica manelist si tras. Vai de capu lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`