Prima pagină » Radio » Actualitate » Andrei Neacșu, în vacanță după ce s-a despărțit de Ilinca Vandici. Cu cine a plecat soțul prezentatoarei

Andrei Neacșu, în vacanță după ce s-a despărțit de Ilinca Vandici. Cu cine a plecat soțul prezentatoarei

18 mai 2023, 09:46,
în Radio

Andrei Neacșu a postat imagini care dovedesc că se află în vacanță, după ce s-a despărțit de Ilinca Vandici, mama copilului său. Prezentatoarea TV anunța la sfârșitul săptămânii trecute că relația lor s-a încheiat și urmează să divorțeze. Cu toate acestea, pentru Andrei Neacșu și Ilinca Vandici, prioritatea numărul unu rămâne Zian, băiețelul lor.

În urmă cu câteva zile, Ilinca Vandici a confirmat despărțirea de Andrei Neașcu, după o relație de mai bine de șase ani. Mai apoi, s-a zvonit că soțul vedetei a plecat de acasă, că s-a mutat într-un apartament din zona de nord a Bucureștiului.

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după o îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie. Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere”, a anunțat prezentatoarea pe contul de Instagram.

Andrei Neacșu, în vacanță după ce s-a despărțit de Ilinca Vandici

Până acum, soțul ei nu a făcut nicio declarație despre despărțire, însă a atras atenția cu un gest făcut. Andrei Neacșu pare să fi plecat de curând într-o vacanță. Acesta a postat pe contul de Instagram a postat mai multe clipuri video. Din filmare se poate observa și o prezență feminină, o tânără blondă, despre care nu se știu încă amănunte și nici care este legătura ei cu Andrei Neacșu.

Oricum, în presă s-a speculat că Andrei Neacșu s-ar fi mutat de ceva vreme cu noua lui parteneră. Mai mult, Click.ro a scris că aceasta ar fi sunat-o pe Ilinca Vandici pentru a grăbi divorțul.

„Prietena nouă a lui Andrei ar fi sunat-o pe Ilinca și ar fi amenințat-o că o face de râs prin presă dacă nu îi acordă lui Andrei divorțul și trebuie să înțeleagă că el a lăsat-o de ceva vreme. Am înțeles că sunt vreo doi ani de când este împreună cu ea, de când tot se tatonează. Acea fată cică a amenințat-o, a înjurat-o și a făcut-o în toate felurile pe Ilinca. Cei din jurul ei, toți știau că Ilinca, de vreun an de zile, stă despărțită de soțul ei. Adică fac doar așa activități de ochii lumii împreună, dar ei de aproape un an de zile nu mai au treabă de nicio culoare”, a spus o sursă apropiată fostului cuplu.

Ilinca Vandici l-a lăsat să fie bărbat

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au cunoscut în anul 2016 și doar câteva luni mai târziu s-au căsătorit. Povestea lor de dragoste nu a trecut însă proba timpului, iar acum fiecare a luat-o pe drumul său. La un an după ce s-au cunoscut, prezentatoarea și soțul ei au devenit părinții unui băiețel pe nume Zian.

În urmă cu ceva timp, Ilinca Vandici spunea că își va ierta soțul indiferent de greșeala pe care o face. De asemenea, ea preciza că ar trece cu vederea dacă el i-ar fi infidel. La podcastul lui Damian Drăghici, prezentatoarea show-ului „Bravo, ai stil!” făcea declarații despre căsnicia ei.

„Îl respect foarte mult, el mă respectă foarte mult. Îl las să fie bărbat. Nu-l trimit la cumpărături, nu-l pun să schimbe scutecul copilului, nu-l pun să se dea cu rolele în parc. Bărbatul e bărbat. Bărbatul trebuie să fie șmecher. Dacă are și el momentele lui cu copilul, e treaba lor, o să le aibă și de acum înainte, pentru că el o să-l ducă la femei, nu o să-l duc eu…

I-aș ierta absolut orice. Consider că iubirea noastră și familia noastră e mai presus decât o fufă, două, trei care vin, pleacă. Stau pentru 10-15 minute și au plecat”, mărturisea Ilinca Vandici în podcastul lui Damian Drăghici.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`