Prima pagină » Cultural » Andrei Neacșu a ajuns la o frumoasă vârstă. Ce spune soțul Ilincăi Vandici despre căsnicia sa

Andrei Neacșu a ajuns la o frumoasă vârstă. Ce spune soțul Ilincăi Vandici despre căsnicia sa

27 mart. 2023, 09:56,
B, , h, , în Cultural

Andrei Neacșu a ajuns la o frumoasă vârstă. Acesta este un prosper om de afaceri și deține o avere impresionantă. Dincolo de succesul pe plan profesional, Andrei Neacșu are un mariaj fericit și se bucură din plin de rolul de tată. Cu toate acestea, relația afaceristului cu partenera sa de viață a fost greu încercată. Iată ce spune soțul Ilincăi Vandici despre căsnicia sa.

Andrei Neacșu a ajuns la o frumoasă vârstă

Andrei Neacșu și Ilinca Vandici formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au o căsnicie fericită împreună și fac furori de fiecare dată când apar la evenimentele mondene. Celebra prezentatoare și soțul ei au împreună un băiat de care sunt tare mândri.

Andrei Neacșu se declară un bărbat împlinit la vârsta de 30 de ani. Acesta are o carieră impresionantă în domeniul imobiliar și câștigă sume uluitoare din construirea și vânzarea apartamentelor de lux. Afaceristul are un trecut amoros controversat, însă Ilinca Vandici nu a ținut cont de acest fapt și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei.

„Nu a contat absolut deloc. Noi am început această relație fiind foarte sinceri unul cu celălalt. Fiecare are o experiență de viață, un trecut cu care sunt de acord. Când decizi să îți împarți tot restul vieții cu un partener îl iei la pachet cu tot ce a trăit până în acel moment. (…)

Ne-am întâlnit exact când a trebuit. Andrei mă vâna de câțiva ani. Mă vâna prin oraș. Mi-a spus că m-a sunat, dar eu mândră cum eram nu am considerat important. Nu mi-a plăcut niciodată să mă las ușor. Eu sunt Leoaică, mă lupt. S-a luptat până a venit momentul lui.”, a precizat vedeta.

Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu, reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie și radiază de fericire împreună. Aceștia au împreună un băiat, pe Zian, de care sunt tare mândri. Și celebra prezentatoare Simona Pătruleasa are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei și se bucură din plin de rolul de mamă.

Ce spune celebra prezentatoare despre conflictele din căsnicia sa

Ilinca Vandici este extrem de sinceră cu publicul când vine vorba de familia sa. Vedeta a dezvăluit că reușește să gestioneze de fiecare dată problemele din viața de cuplu, chiar dacă de cele mai multe ori ea este cea care inițiază o discuție mai aprinsă.

„Cu Andrei nu poţi să te cerţi, chiar dacă mie îmi mai vine câteodată. Sunt genul de om care a învăţat să îşi asume, să spună tot ceea ce gândeste. Asta este o lecţie pe care am învăţat-o de-a lungul timpului, pentru că multă vreme nu am ştiut să spun ce mă deranjează, ca să protejez omul de lângă mine. (…) Dacă simt nevoia să spun ceva, spun, Andrei ascultă şi apoi tot mie îmi trece supararea. E o chestie care vine natural, nu funcţionez după un algoritm sau reţetă.”, a declarat prezentatoarea tv.

Andrei Neacșu și Ilinca Vandici au o căsnicie fericită și se bucură din plin de rolul de părinți. Cei doi fac furori de fiecare dată când apar la evenimentele mondene. Deși au avut parte de multe provocări pe plan amoros, prezentatoarea și soțul ei nu s-au gândit niciodată la divorț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *