Prima pagină » Radio » Actualitate » Andrei, fiul Dianei Șoșoacă, TikTok viral cu mama lui. Cum au reacționat internauții

Andrei, fiul Dianei Șoșoacă, TikTok viral cu mama lui. Cum au reacționat internauții

06 dec. 2022, 12:29,
în Radio

Andrei Georgescu, fiul Dianei Șoșoacă dintr-un mariaj anterior, își apreciază foarte mult mama și a vrut să arate asta lumii întregi. Astfel, tânărul în vârstă de 20 de ani i-a dedicat senatoarei un TikTok care a devenit viral. În clip, Andrei și Diana Șoșoacă apar împreună în mai multe ipostaze care au atras multe reacții din partea internauților.

Andrei, fiul Dianei Șoșoacă, TikTok viral cu mama lui

Andrei Georgescu este fiul senatoarei Diana Șoșoacă dintr-un mariaj anterior. De menționat că fosta senatoare AUR are doi copii, pe Andrei, dar și o fiică din actuala căsnicie. În cele ce urmează ester vorba despre Andrei, fiul în vârstă de 20 de ani al acesteia. Tânărul i-a dedicat mamei sale un clip pe care l-a postat pe TikTok în care apare alături de aceasta în mai multe ipostaze.

„Mama mea puternică” este singurul comentariu pe care Andrei Georgescu l-a făcut la acest clip, iar coloana sonoră a clipului face referire tot la personaje puternice. Este vorba despre o manea interpretată de Costel Biju, iar unul dintre versuri este foarte sugestiv:

„La cât eşti de bombă te duc ăştia pe font şi jur că nu mai vezi niciun rus la orizont!”

Reacțiile nu au întârziat să apară

Comentariile laudative la adresa senatoarei Diana Şoşoacă au curs gârlă. În doar o zi de la postare, clipul a adunat aproape 30.000 de reacții şi peste 500 de comentarii, majoritatea de apreciere.

„Ai cea mai șmecheră mamă sper să ajungă președinte peste doi ani o votez pe mama ta.”
„Sa fii mândru de-o așa mama este o femeie de milioane, și sper că MAMA NAȚIUNI să candideze la președinție.”
„Să îți trăiască, cea mai puternică femeie din România.”
„Doamna de oțel a României!”
„Sper din suflet să candideze altfel România nu mai are nicio șansă! Tot respectul.”
„Felicitări, bunul Dmz sper să vadă bunătatea din aceasta doamnă minunată, votăm Președinte doamna Șoșoacă.”
„Esti unicul din lume care ai o mamă inegalabilă. Inteligență capabilă de aur.”

Andrei nu s-a limitat, însă, la scurtul text care a însoţit clipul, ci şi-a lăudat mama şi în răspunsurile date la comentariile urmăritorilor.

 

@andrei_g_style @Diana Iovanovici-Șoșoacă #fy #fyp ♬ sunet original – CostelBiju

Fiul Dianei Şoşoacă a avut probleme cu poliția

La jumătatea lunii septembrie, Andrei a fost protagonistul unui incident în trafic. Tânărul a fost urmărit de poliţişti, după ce a refuzat să oprească la semnalele lor. Urmărirea nu a durat mult pentru că a dat de accesul într-o proprietate privată.

Agenții au descoperit că acesta avea 0,23 mg alcool pur în aerul expirat. S-a ales cu amendă de 1885 lei și permisul suspendat pe o perioadă de 4 luni.

„În această dimineață, în jurul orei 7:55, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN1, în zona intersecției cu DJ 101-Balotesti, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto nu a oprit.

Polițiștii rutieri au procedat la urmărirea autoturismului, iar după o distanță de aproximativ 300 m au reușit să-l oprească. Conducătorul autovehiculului, respectiv un bărbat, în vârstă de 20 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat”, se arăta în comunicatul Poliţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`