Prima pagină » Cultural » Andrei Duban a ajuns la o frumoasă vârstă. Ce spune acesta despre problemele din căsnicie

Andrei Duban a ajuns la o frumoasă vârstă. Ce spune acesta despre problemele din căsnicie

26 oct. 2022, 10:06,
în Cultural

Andrei Duban a ajuns la o frumoasă vârstă. Actorul are o carieră artistică de succes, iar în viața privată se declară un bărbat împlinit. Acesta radiază de fericire alături de de soția sa, Grațiela, și se bucură din plin de rolul de tată. Deși formează un cuplu de mulți ani alături de frumoasa lui parteneră, Andrei Duban a mărturisit că nu au lipsit nici momentele grele și certurile în mariaj. Iată ce spune acesta despre problemele din căsnicie.

Andrei Duban a ajuns la o frumoasă vârstă

Andrei Duban este unul dintre cei mai apreciați oameni de radio și televiziune din showbiz-ul autohton. Actorul face furori de fiecare dată când apare pe scenă sau la tv și cucerește publicul cu energia debordantă și glumele sale savuroase. La vârsta de 50 de ani, acesta are o carieră de succes, iar în viața privată se declară un bărbat împlinit alături de soția sa, Grațiela. Cei doi au împreună un băiețel de care sunt tare mândri.

Andrei Duban are doar cuvinte de laudă pentru partenera lui de viață, dar recunoaște că uneori au parte și de certuri în cuplu. Cu toate acestea, actorul și soția sa reușesc de fiecare dată să treacă peste momentele tensionate. Andrei Duban a mărturisit amuzat că și-ar dori să se certe mai des cu soția pentru că împăcarea este pe măsură.

„Cel mai important este că noi ne dorim foarte tare să ne certăm, doar pentru că ce dulce e împăcarea”, a precizat acesta.

La rândul ei, Grațiela Duban a mărturisit cine face primul pas spre împăcare și cum gestionează momentele tensionate din mariaj.

,,Când ne certăm și nu vrea să facă niciunul primul pas, așteptăm să ne treacă starea și venim unul către celălalt și spunem: „Îmi pare rău, știu că am greșit.” Și atunci, și din partea cealaltă se spune: „Da, poate și eu am exagerat cu asta.”, a declarat soția actorului.

Grațiela Duban se declară o femeie împlinită alături de partenerul ei de viață. Aceasta arată spectaculos la vârsta sa și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Un alt artist care a avut parte de momente grele pe plan amoros este Cornel Ilie de la Vunk. Celebrul cântăreț a trecut printr-un divorț dureros, dar păstrează legătura cu fosta soție de dragul copiilor.

Ce spune actorul despre provocările vieții de familie

Andrei Duban are o căsnicie frumoasă alături de Grațiela și radiază de fericire de când este tată. Celebrul cuplu este extrem de apreciat de publicul autohton. Recent, actorul a dezvăluit că nu lipsesc momentele tensionare din mariaj, dar niciodată nu s-a gândit la despărțire.

Grațiela Duban a mărturisit care sunt secretele mariajului lor longeviv, oferind câteva detalii inedite din viața de cuplu.

„Nu avem un secret anume. Și între noi mai există conflicte, dar dacă știi să comunici, totul se rezolvă. Trebuie să lași să treacă momentul ăla de criză, dacă sunt eu sau dacă e Andrei. Lăsăm să treacă și după aceea vorbim, ne cerem scuze dacă noi considerăm că am greșit. Cred că într-o căsnicie e foarte ok să fie o comunicare bună, pe lângă iubire, respect și celelalte. Dacă știi să comunici, fiecare problemă care îți apare știi să o rezolvi.”, a precizat aceasta.

La vârsta de 50 de ani, Andrei Duban are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândru. Acesta se declară un bărbat împlinit și radiază de fericire alături de partenera lui de viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`