Prima pagină » Local » Andrei Cristea, optimist înaintea începerii campionatului: „Vom face o figură frumoasă în acest sezon“
Andrei Cristea, optimist înaintea începerii campionatului: „Vom face o figură frumoasă în acest sezon“

Andrei Cristea, optimist înaintea începerii campionatului: „Vom face o figură frumoasă în acest sezon“

21 aug. 2020, 16:15,
Cristian ZAVASTIN în Local

Atacantul Politehnici Iași Andrei Cristea s-a declarat optimist înaintea începerii campionatului. Atcantul în vârstă de 36 de ani, care și-a prelungit înțelegerea cu formația ieșeană recunoaște că viitorul sezon va fi unul de reconstrucție, dar este încrezător că antrenorul Daniel Pancu va ști să să trimită în teren un prim „11“ care să facă o figură frumoasă.

„Ne-au plecat o serie de jucători, au venit alții. Nu știm la ce nivel suntem din punct de vedere fizic și mental. Am mare încredere că vom face o figură frumoasă în acest sezon. Trebuie să avem răbdare, să trecem peste momentele grele și cu siguranță vor fi multe bucurii.Suntem încrezători că vom forma o echipă bună și vom aduce multe bucurii“, a spus Andrei Cristea.

Andrei Cristea, optimist înaintea începerii campionatului

Atacantul ieșean a vorbit despre venirea lui Daniel Pancu pe banca tehnică, iar despre acesta a avut numai cuvinte de laudă.

„Este un staff tânăr, un mixt de tinerețe și experiență. Îl cunosc foarte bine pe Daniel Pancu și chiar dacă este la început de carieră, este un antrenor foarte bine pregătit, are metode foarte bune de antrenament și cu siguranță ideile lui își vor pune amprenta asupra stilului de joc”, a precizat Andrei Cristea.

„Suntem pregătiți să jucăm duminică”

Despre debutul de campionat, Andrei Cristea a spus că speră ca meciul cu Chindia să se joace, în condițiile în care doi jucători de la Chindia au fost depistați cu COVID-19.

„Nu vreau să iau în calcul ipoteza amânării primului meci, pentru că ne-am pregătit foarte bine în această miniperioadă și ne dorim din tot sufletul să jucăm. Ne dorim să începem cu trei puncte. Este primul meci acasă, contează foarte mult pentru elan. Avem un antrenor nou, care are nevoie de susținerea noastră și de rezultate. Dacă rezultatele vor veni, e clar că și această recontrucție va fi mai ușoară”, a menționat Andrei Cristea.

C\te goluri va marca în acest sezon

Andrei Cristea nu și-a fixat un obiectiv legat de numărul de goluri pentru viitorul sezon, dar spune că se simte foarte bine fizic.

”Mă simt motivat, sunt foarte bine din punct de vedere fizic și chiar vreau să termin acest campionat cu bine și să mai înscriu niște goluri pentru Poli Iași. În general nu îmi propun lucruri înaintea începerii unui campionat, dar îmi doresc să construim o echipă de la meci la meci, să-mi intru în formă”, a adăugat experimentatul atacant ieșean.

Ce le-a transmis fanilor Politehnicii Iași

Atacantul ieșean le-a transmis un mesaj și fanilor Politehnicii Iași înaintea începerii campionatului.

”Îmi pare rău că nu pot fi alături de noi la propriu. Stadioanele goale sunt triste întotdeauna. Știu că suferă și ei foarte mult, dar și noi, pentru că ne este greu să ne concentrăm pe un stadion gol. Sper să fie alături de noi în continuare, le mulțumim pentru că au fost alături de noi în afara stadionului la meciurile din finalul sezonului trecut și ne dorim să fim o nucă tare în acest sezon, să le aducem cât mai multe bucurii”, a conchis Andrei Cristea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *