Prima pagină » Sport » Andrei Chindriș a primit liber spre FCSB! Totul depinde acum doar de el
Andrei Chindriș a primit liber spre FCSB! Totul depinde acum doar de el

Andrei Chindriș a primit liber spre FCSB! Totul depinde acum doar de el

30 apr. 2020, 04:00,
în Sport

Andrei Chindriș (21 de ani) a primit liber din partea celor de la FC Botoșani pentru a semna cu FCSB. Valeriu Iftime, finanțatorul moldovenilor, a lăsat de înțeles că nu mai este rigid în negocierile cu Gigi Becali și a mutat totul pe spatele fotbalistului. Concret, Chindriș are voie să stea de vorbă cu latifundiarul din Pipera și dacă cele două părți vor ajunge la un numitor comun, atunci sunt șanse mari ca transferul să fie perfectat.

„Noi, cluburile, ne înțelegem imediat. 580.000 de euro este suma pe care marșăm în acest moment. E greu de spus dacă e o sumă bună în aceste condiții, noi vom păstra și un procent dintr-o viitoare vânzare, cum am tot procedat în afacerile cu domnul Becali”, a spus Iftime.

Rămâne de văzut cum va reacționa și Becali, cel care a spus de mai multe ori în ultimele zile că la început a oferit 580.000 de euro, dar că acum nu mai este dispus să cheltuie mai mult de 400.000 de euro.

Andrei Miron poate fi vândut în Rusia

Gigi Becali este gata să facă afacerea verii. Finanțatorul FCSB a primit o ofertă din Rusia pentru Andrei Miron. Acesta este dispus să renunțe la jucătorul adus de la Botoșani, iar cu banii obținuți pe el să cumpere alt fotbalist de la Valeriu Iftime, pe Andrei Chindriș.

„Pe Miron mi-au propus 500.000 de euro, îl dau cu 500.000, îl iau pe Chindriș cu 400.000 de euro și mai rămân cu 100.000 de euro bani de semințe”, a anunțat Becali la Pro X.

Cine este Andrei Miron

Andrei Miron a ajuns la FCSB în perioada de transferuri din iarnă și a evoluat pentru echipa lui Bogdan Vintilă în trei partide, reușind să marcheze un gol.
Miron a ajuns la FCSB liber de contract, iar Becali ar putea lua în schimbul său 500.000 de euro.
25 de ani are Andrei Miron.
800.000 de euro este cota de piață a lui Miron, conform transfermarkt.co

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *