Prima pagină » Cultural » Andrei Aradits nu o duce prea bine cu banii după divorț. Ce sacrificii face actorul pentru fiul său

Andrei Aradits nu o duce prea bine cu banii după divorț. Ce sacrificii face actorul pentru fiul său

10 mai 2023, 10:19,
în Cultural

Andrei Aradits nu o duce prea bine cu banii după divorț. Faimosul actor și om de televiziune s-a despărțit de soția sa după 17 ani de căsnicie. Vestea că artistul a pus punct mariajului său i-a șocat pe mulți. La câteva luni bune de la separarea definitivă, Andrei Aradits a recunoscut că are probleme financiare, dar se dedică proiectelor sale profesionale pentru a se descurca. Iată ce sacrificii face actorul pentru fiul său.

Andrei Aradits nu o duce prea bine cu banii după divorț

Andrei Aradits și soția sa, Andreea, au divorțat de câteva luni bune. Cei doi au împreună un băiat, pe Eric, rămas în grija tatălui său. Fosta parteneră de viață a actorului se află în prezent în India, unde ține cursuri de yoga. Andrei Aradits a rămas în țară împreună cu fiul său, pe care îl crește singur.

Andreea și Andrei Aradits au divorțat în mare secret și nu doresc să ofere prea multe detalii despre motivele care au dus la destrămarea căsniciei. Faimosul actor a mărturisit recent că momentan se descurcă mai greu cu banii, dar nu regretă că este nevoit să facă sacrificii pentru creșterea fiului său, Eric, de care este tare mândru și care va studia la o facultate în străinătate.

„Am intrat în rezerve, dar, da. Ideal ar fi, și eu îmi doresc să facă facultatea afară nu neapărat pentru că afară umblă câinii cu covrigii în coadă, dar mi se pare foarte important pentru el să aibă o perioadă în care va trebui să se gestioneze de unul singur.

Indiferent ce informații va primi de la facultatea aceea, dar să stai undeva, să devii independent, să trebuiască să îți gătești singur, să ai nevoie de mai mulți bani și să te angajezi, habar nu am.”, a declarat Andrei Aradits.

În pofida momentelor grele de după divorț, Andrei Aradist se declară un bărbat împlinit alături de fiul său, iar pe plan profesional se dedică proiectelor sale de succes. O altă vedetă din showbiz-ul autohton care a trecut printr-un divorț dureros este Dana Războiu. Aceasta a rămas în relații tensionate cu fostul soț și evită să vorbească depsre problemele din viața de cuplu.

Ce spune actorul despre fosta soție

Andrei Aradits evită să vorbească prea mult despre fosta soție și preferă să își țină suferințele din viața privată cât mai departe de ochii curioșilor. Îndrăgitul actor speră că va rămâne în relații bune cu Andreea, de dragul fiului lor. Andrei Aradits a recunoscut că a trecut cu greu peste separarea de partenera de viață și a avut nevoie de ajutorul psihologului.

,,Voiam să termin chestia asta, dacă tot am început și asta era direcția… Cred că dacă lucrurile se termină, e bine să le lași să se termine frumos, cauterizat și civilizat. Dacă vom reuși asta, rămâne de văzut. (…) Am fost prima oară la psiholog. Am căutat validare de la psiholog.

Eric a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are BAC-ul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, frate, aș fi folosit scuza asta.(…) E mai deștept de atât… E mult mai înțelept decât mă așteptăm! Cred că e mai deștept decât eram eu la vârsta lui! Adică sigur e! Eu mai am o doză de bezmeticeală pe care încă o mai car după mine și acum. Am fost și la psiholog cu el.”, a precizat artistul.

Andrei Aradits are probleme financiare după divorț și este nevoit să facă eforturi pentru educația și studiile fiului său, Eric. Actorul se dedică profesiei sale și publicului care îl îndrăgește atât de mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *