Prima pagină » Cultural » Andreea Vasile, fosta logodnică a lui Mihai Bendeac, s-a căsătorit. Cine este soțul frumoasei actrițe

Andreea Vasile, fosta logodnică a lui Mihai Bendeac, s-a căsătorit. Cine este soțul frumoasei actrițe

19 sept. 2022, 12:53,
BZI.ro, în Cultural

Andreea Vasile, fosta logodnică a lui Mihai Bendeac, s-a căsătorit weekend-ul acesta. Pe 17 septembrie actrița și alesul ei și-au unit destinele și au făcut cununia religioasă. Puțini sunt cei care știu detalii din viața privată a celebrei artiste Andreea Vasile. Iată cine este soțul frumoasei actrițe.

Andreea Vasile, fosta iubită a lui Mihai Bendeac, s-a căsătorit

Puțini sunt cei care știu că Mihai Bendeac a trăit o frumoasă poveste de dragoste în urmă cu ceva ani alături de actrița Andreea Vasile. Cei doi au fost logodiți, însă relația lor s-a destrămat și au luat-o pe drumuri separate. Aceștia nu au dorit să ofere prea multe detalii despre motivele care au dus la despărțire și au fost extrem de discreți.

Pe 17 septembrie, fosta logodnică a lui Mihai Bendeac a făcut marele pas și s-a căsătorit cu regizorul Tudor Giurgiu. Cei doi au împreună un copil și radiază de fericire de când sunt părinți. Actrița în vârstă de 38 de ani s-a făcut remarcată în lumea teatrului și a jucat o perioadă lungă de timp alături de Mihai Bendeac, fostul ei logodnic.

După ce s-a despărțit de Mihai Bendeac, Andreea Vasile și-a găsit fericirea alături de faimosul regizor Tudor Giurgiu, căruia i-a dăruit un băiețel superb. Actrița se bucură din plin de rolul de mamă și se declară o femeie împlinită.

„Nu m-am hotărât să devin mamă, cred că e o chestiune care se naște natural, atunci când întâlnești un om pe care-l iubești și alături de care îți dorești să-ți petreci tot restul vieții. Cel puțin la mine lucrurile s-au întâmplat așa. În momentul în care am întâlnit omul alături de care mă vedeam îmbătrânind și pe care îl idolatrizam, pentru că mi se pare și în continuare că e cel mai bun, mișto, fain, deștept om de pe planetă, atunci a fost prima dată când m-am gândit că mi-aș dori un copil, iar asta s-a întâmplat.”, a declarat actrița.

Pe 17 septembrie, Andreea Vasile și Tudor Giurgiu s-au cununat religios în mare taină, dorind să păstreze evenimentul departe de ochii curioșilor.

De viața de familie se bucură din plin și carismaticul actor Mihai Rait. Acesta are o soție superbă și radiază de fericire de când este tată. O altă vedetă din showbiz-ul autohton care se mândrește cu familia sa frumoasă este Ileana Badiu. Aceasta face furori pe Instagram și se bucură din plin de celebritate. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene.

Ce spune actrița despre partenerul ei de viață

Andreea Vasile are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei, regizorul Tudor Giurgiu. Cei doi au împreună un băiețel superb și formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Pe 17 septembrie aceștia s-au cununat religios, iar la eveniment au participat doar câțiva prieteni și cei din familie.

Andreea Vasile se mândrește cu soțul ei, care o răsfață și o ajută mereu. Actrița și partenerul ei se bucură din plin de rolul de părinți și reușesc de minune să îmbine cariera cu viața de familie.

,,E mereu lângă mine și mă ajută foarte tare pentru că uneori clachez. Clachez și am sentimentul că uneori nu fac suficient sau că nu fac ce trebuie și el îmi spune să mă uit la copil, dacă copilul e bine, înseamnă că am făcut bine. L-am crescut singuri, am încercat să găsim o bonă, ne mai ajută mama din când în când. Părinții mei sunt din Râmnicu Vâlcea și puteau să vină doar în weekend pentru că mama încă lucrează și în perioadele în care eu am avut filmări, pentru că am filmat încă de când avea Alexandru o lună, mai venea mama să mă ajute.”, a declarat actrița.

Andreea Vasile s-a căsătorit religios pe 17 septembrie cu regizorul Tudor Giurgiu, bărbatul care i-a cucerit inima în urmă cu mai mulți ani. Fosta logodnică a lui Mihai Bendeac are o carieră de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *