Prima pagină » Cancan » Andreea Tonciu și soțul ei se vor muta într-un apartament de lux. Ce sumă uriașă au plătit cei doi pentru locuința de vis

Andreea Tonciu și soțul ei se vor muta într-un apartament de lux. Ce sumă uriașă au plătit cei doi pentru locuința de vis

09 aug. 2023, 10:50,
în Cancan

Andreea Tonciu și soțul ei se vor muta într-un apartament de lux. Fosta asistentă tv nu se uită la bani când vine vorba de confortul personal și a decis să investească o mică avere împreună cu partenerul ei pentru a amenaja un apartament exact pe gustul lor. Iată ce sumă uriașă au plătit cei doi pentru locuința de vis.

Andreea Tonciu și soțul ei se vor muta într-un apartament de lux

Andreea Tonciu este obișnuită să trăiască în lux și nu ține cont de bani când vine vorba de case, mașini, haine și bijuterii. Bruneta a declarat în urmă cu câteva luni că soțul ei, Daniel Niculescu, i-a făcut cadou un bolid de lux, apoi a anunțat că se vor muta într-un apartament scump într-o zonă foarte bună a Capitalei.

Fosta asistentă tv și soțul ei au investit o avere în amenajarea locuinței, iar în curând se vor muta.

,,Mi-am luat un apartament mai mare decât asta în care stau și am luat totul de la 0, am turnat și șapă, am luat totul de la 0. Am băgat foarte mulți bani în el, dar mai am de băgat o grămadă.

Chiar zicea și soțul meu că băgăm atâția bani în el, când puteam să ne luăm o vilă, dar mie îmi place mult aici în complexul în care stau, stăm și vis-a-vis de mama mea, iar ea mă ajută cu fiica mea, și mama și sora, de asta am vrut aici, cu toate că într-un an-doi, soțul vrea să ne mutăm.”, a afirmat vedeta tv.

Ce decizie a luat vedeta în privința fiicei sale

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au împreună o fetiță superbă. Aceștia se dedică în totalitate creșterii micuței și se bucură din plin de rolul de părinți. Recent, fosta asistentă tv a luat o decizie neașteptată. Aceasta a mutat-o pe fiica sa de la o școală de stat la una privată dintr-un motiv anume.

„Am mutat-o pe fata mea de la școala de stat la școala privată. Statul nu își mai face treaba. Rebeca a fost la o școală de stat, ce se află pe locul trei pe țară, dar nu mai e ce a fost, a rămas doar numele de instituție. Nu am fost deloc mulțumită de copiii din școală, vreau ca fata mea să fie în siguranță, nu vreau să se ia nimeni de ea. (…)

Așa știu că la școală privată e de la ora 8 la ora 6 seara, într-o școală unde și mănâncă, are și activități, face și after cu aceeași profesoară și e mult mai convenabil. E campus frumos, e altceva, nu vreau ca fata mea să învețe cum am învățat eu la o școală de cartier.”, a mai precizat bruneta.

Andreea Tonciu și soțul ei au investit o avere în apartamentul de lux în care se vor muta. Cei doi nu s-au uitat la bani și și-au amenajat locuința după bunul plac. Fosta asistentă tv se declară o femeie împlinită alături de soț și copil și apare tot mai rar la evenimentele mondene. Bruneta este extrem de activă pe rețelele de socializare și își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze provocatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`