Prima pagină » Cancan » Andreea Tonciu și-a schimbat complet viața de când are un copil. Ce spune vedeta despre o nouă sarcină

Andreea Tonciu și-a schimbat complet viața de când are un copil. Ce spune vedeta despre o nouă sarcină

22 iun. 2023, 09:18,
în Cancan

Andreea Tonciu și-a schimbat complet viața de când are un copil. Fosta asistentă tv se dedică în totalitate familiei și este o prezență rară la evenimentele mondene. Dacă altădată bruneta nu lipsea din lumina reflectoarelor, acum Andreea Tonciu este extrem de discretă și nu mai pozează provocator. Recent, aceasta a fost fotografiată cu o burtică suspectă, iar mulți sunt de părere că Andreea Tonciu așteaptă al doilea copil. Iată ce spune vedeta despre o nouă sarcinnă.

Andreea Tonciu și-a schimbat complet viața de când are un copil

Andreea Tonciu s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor și se bucură din plin de viața de familie. Fosta asistentă tv se mândrește cu familia ei frumoasă și se declară o femeie împlinită. Aceasta are o fetiță superbă, pe Rebeca, și radiază de fericire alături de soțul ei, Daniel Niculescu, cu care este căsătorită de 7 ani.

Andreea Tonciu a fost fotografiată recent cu o burtică suspectă, iar fanii au fost de părere că vedeta așteaptă al doilea copil. Bruneta a reacționat imediat și a spus dacă este sau nu însărcinată pentru a doua oară.

„Nu, nu sunt gravidă și în realitate chiar nu am burta asta, așa cum am fost surprinsă în imagini! Într-adevăr nu mai sunt cum am fost, dar burta cum apare în imagini chiar nu o am. Suplă cum am fost nu mai sunt, dar nici așa cum apar aici. Nici nu stăteam dreaptă, de aia pare că am burta asta.”, a declarat Andreea Tonciu.

O altă vedetă din showbiz-ul autohton care se bucură din plin de viața de familie este Anca Serea. Aceasta reușește de minune să îmbine profesia cu planul personal și este mai fericită ca oricând.

Ce spune fosta asistentă tv despre a doua sarcină

Andreea Tonciu a negat zvonurile apărute că ar fi însărcinată pentru a doua oară, însă nu exclude ca pe viitor sa mai aibă un copil.

,,Dacă e să fiu gravidă voi anunța eu, că e un moment frumos pe care vreau să-l împărtășesc cu toată lumea, atunci când va fi să se întâmple, dar nu, acum nu sunt gravidă.”, a precizat aceasta.

Recent, fiica Andreei Tonciu și a lui Daniel Niculescu a împlinit 7 ani, iar părinții ei au organizat o petrecere de zile mari. Fetița s-a distrat alături de alții copii și de familie, iar Andreea Tonciu i-a făcut o surpriză fiicei sale. Vedeta a comandat un aranjament imens din baloane colorate și i-a transmis un mesaj emoționant.

„La mulți ani, iubirea mea, inima mea și fericirea mea! Mami te iubește enorm. Te divinizez”, a scris Andreea Tonciu pe Instagram.

Andreea Tonciu radiază de fericire de când este mamă și se declară o femeie împlinită. Fosta asistentă tv are o familie frumoasă și este răsfățată de soțul ei. De când a adus-o pe lume pe Rebeca, Andreea Tonciu s-a retras din lumina reflectoarelor și dorește să fie cât mai departe de scandalurile din lumea mondenă. Aceasta nu mai pozează provocator și este atentă la fiecare apariție a sa la evenimentele private sau la tv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *