Prima pagină » Cancan » Andreea Tonciu și-a prins soțul că voia să o înșele! Vedeta și-a ieșit din minți

Andreea Tonciu și-a prins soțul că voia să o înșele! Vedeta și-a ieșit din minți

24 ian. 2024, 11:42,
în Cancan

Andreea Tonciu a povestit că și-a prins soțul că voia să o înșele, în urmă cu 5 ani, după ce au mers în vacanță în Turcia. Vedeta i-a verificat telefonul și a descoperit câteva discuții lungi pe care Daniel Niculescu le purta cu o rusoaică. În cele din urmă, Andreea Tonciu spune că ea și șoțul ei au fost împăcați de nașa lor, Anamaria Prodan.

Andreea Tonciu și-a găsit liniștea în urmă cu aproape 9 ani, în brațele lui Daniel Niculescu, cel care i-a devenit ulterior soț, dar și alături de care a devenit mamă pentru prima dată. Totuși, deși mariajul lor pare unul perfect, bruneta a dezvăluit un moment de cumpănă prin care ea și tatăl fiicei ei au trecut.

Andreea Tonciu și-a prins soțul că voia să o înșele

Mai exact, Andreea Tonciu a mărturisit că și-a prins soțul chiar când acesta era pe punctul de a o înșela. Totul s-a întâmplat în urmă cu 5 ani, când au mers împreună într-o vacanță romantică în Turcia. Acolo, Daniel Niculescu a cunoscut o tânără originară din Rusia, cu care a păstrat legătura.

Ajunsă în România după încheierea concediului, Andreea Tonciu a hotărât să îi verifice telefonul lui Daniel Niculescu. Astfel a descoperit că bărbatul și respectiva rusoaică purtau discuții destul de lungi pe o rețea de socializare. Atunci, bruneta a văzut negru în fața ochilor.

Nu a stat deloc pe gânduri și i-a scris imediat câteva mesaje femeii respective, spunându-i să rupă orice legătură cu soțul ei. Și nu doar tânăra rusoaică a fost „pusă la punct” de Andreea Tonciu, ci și Daniel Niculescu, care a avut parte de un adevărat scandal din partea soției, căreia îi spusese anterior că are de gând să plece în Rusia pentru afaceri.

„Tot în Turcia s-a întâmplat. După o ceartă extravagantă cu soțul meu, Anamaria Prodan ne-a împăcat, el s-a gândit să îmi facă o vacanță să ne distrăm. Din tot hotelul ăla, bărbatul meu s-a înhăitat cu unul care venise cu amanta în vacanță. Eu eram în vacanță, eram în treaba mea. Eu stăteam la plajă acolo și vedeam că lipsește bărbatul meu prea mult cu ăsta. Trece vacanța, eu dormeam pe mine.

M-am uitat atunci prima oară pe telefonul lui. A fost acum vreo cinci ani. Găsesc mesaje acolo, cu cine crezi? Cu o dansatoare de la hotel de acolo, rusoaică cred că era. Am început să vorbesc cu aia în engleză mea. Am uitat să menționez că după ce m-am întors din Turcia, a vrut el să meargă în Rusia să aducă ceva de acolo. Nu îți zic ce scandal a ieșit, ce a fost la gura mea”, a povestit Andreea Tonciu.

Cum s-ar răzbuna Andreea Tonciu, dacă soțul ei ar călca strâmb

În urmă cu doi ani, Andreea Tonciu a dezvăluit ce ar face dacă soțul ei ar înșela-o. Atunci, vedeta mărturisea că nu a fost niciodată pusă în această situație și nu știa dacă ar reuși să îl ierte în totalitate pe Daniel Niculescu. Însă un lucru era cert, avea deja un plan pentru a se răzbuna pe posibila amantă.

Bruneta dezvăluia atunci că nu ar apela la violență, dar ar face tot posibilul să o lase fără păr pe cea cu care soțul ei ar înșela-o.

„Sunt fata bună știi… nu știu dacă l-aș ierta pe moment. Bineînțeles că ce ar porni… îți dai seama taifunul ala care n-a fost în viața lui! Nu știu dacă l-aș ierta pe moment, dar îți dai seama că la fiecare ceartă se reamintește.(…) Mie nu mi s-a întâmplat asta niciodată și nici nu vreau să mi se întâmple și acum, pe bune, ce bărbat să fii să îți aduci o femeie în casa în care stai cu nevasta.

Îți dai seama că m-ar apuca dracii. Știi ce am învățat? Nu aș bate-o pe aia, de ce? Că sunt persoana publică și după o să îmi ceară bani, așa că mai bine stau în banca mea. Dacă aș avea o putere, cred că aș tunde-o cu mașina că să nu își poată pune extensii”, a mai spus Andreea Tonciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *