Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andreea Tonciu, reacție total neașteptată la adresa foștilor iubiți: „Am avut numai iubiți urâți”

Andreea Tonciu, reacție total neașteptată la adresa foștilor iubiți: „Am avut numai iubiți urâți”

27 iun. 2022, 23:15,
în Cancan ultimă oră

Fără doar și poate, Andreea Tonciu este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Înainte de a se căsători cu Daniel Niculescu, actualul ei partener de viață, bruneta a fost râvnită de mulți bărbați celebri din lumea mondenă și a bifat nume mari din lumea sportului, însă acele relații nu au fost de lungă durată.

Ba chiar, în ultima ediție a emisiunii „Fiță cu Adiță”, de pe contul de Youtube theXclusive, a vorbit despre fostele ei relații și a făcut o dezvăluire total neașteptată.

Andreea Tonciu, reacție total neașteptată la adresa foștilor iubiți

Vedeta de televiziune este o fire extrem de sinceră și deschisă, însă nimeni nu s-a așteptat la mărturisirea pe care a făcut-o în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”. Andreea Tonciu a vorbit despre fostele ei relații, mai exact despre bărbații care i-au trecut prin viață și i-a catalogat pe absolut toți ca fiind „urâți”.

Cu toate acestea, spune că ultima ei relație, cea cu Daniel Niculescu, care este și tatăl fiicei ei, dar și soțul ei, este cea perfectă pentru ea, căci el este cel mai frumos bărbat din viața ei.

„Auzi, vrei să zic ceva, aici, în premieră la tine? Primul băiat din viața mea care este frumos (n.r Daniel Niculescu). Sora ta a avut numai urâți la viața ei și mi-a dat Dumnezeu un bărbat super frumos”, a declarat Andreea Tonciu în emisiunea „Fiță cu Adiță”.

Andreea Tonciu nu-și controlează soțul

Anunțul recent făcut de Andreea Tonciu dă de înțeles că ar fi fost înșelată de soț sau măcar că i-ar permite acestuia să calce strâmb. Culmea, declarațiile acesteia au stârnit rumoare deoarece vedeta a precizat mereu că nu suportă să fie înșelată sau mințită. Dincolo de toate acestea, Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au o familie frumoasă, având o fiică superbă, pe nume Rebecca.

„Nu mai sunt cum eram acum mulți ani de zile. Dacă vrea să facă soțul meu ceva, poate să facă. Nu îl controlez, îi dau libertate. Niciodată nu îl controlez pe soțul meu în telefon. Dacă vrea să facă ceva, face. Știi de ce? Pentru că are 4 telefoane dintre care doar 1 este Iphone, iar restul 3 sunt alte firme și nu știu să umblu pe ele.
Dar sunt liniștită pentru că dacă ar face ceva, s-ar afla în secunda unu. Nu stau să îl urmăresc. Bărbatul dacă vrea să facă, face. Un bărbat dacă vrea să se ducă la alta, se duce și cu tine de mână. Bărbatul oricum înșală. Că are și cea mai bună femeie lângă el, cea deșteaptă, cea mai cuminte, tot înșală bărbatul.

Eu niciodată nu am înșelat și nu sunt de acord cu chestia asta. Dacă nu mai vrei să fi cu iubitul tău, îi spui gata. Nu te duci la altul. Nu îmi plac femeile de genul ăsta. Adică, ai bărbat, ai copil și te duci cu altul. Niciodată nu le-am suportat și ici n-am să le suport vreodată”, a mai dezvăluit vedeta în emisiunea amintită mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`