Prima pagină » Cancan » Andreea Tonciu participă la Survivor. Ce dezvăluiri a făcut Sânziana Buruiană despre fosta ei prietenă

Andreea Tonciu participă la Survivor. Ce dezvăluiri a făcut Sânziana Buruiană despre fosta ei prietenă

21 dec. 2021, 14:34,
în Cancan

Vedeta TV Andreea Tonciu este una dintre participantele la Survivor România 2022 și va face parte din echipa Faimoșilor. Ajunsă la frumoasa vârstă de 35 de ani, bruneta a acceptat cu brațele deschise această provocare. Referitor la participarea Andreei Tonciu la show-ul de supraviețuire, fosta ei prietenă Sânziana Buruiană a făcut unele dezvăluiri.

Până acum câțiva ani, Andreea Tonciu şi Sânziana Buruiană erau cele mai bune prietene şi apăreau doar împreună în majoritatea emisiunilor TV. Însă la un moment dat, ceva s-a întâmplat între ele, iar relaţia lor s-a răcit. Acum, blondina Sânziana a avut un mesaj pentru Andreea Tonciu, după ce a aflat că participă la Survivor.

Andreea Tonciu participă la Survivor

Fanii celei mai îndrăgite emisiuni de supraviețuire au parte de o surpriză pentru cel de-al treilea sezon. Printre concurenţi se află şi Andreea Tonciu, un nume foarte cunoscut în showbiz. Fosta sa prietenă, Sânziana Buruiană, a vorbit despre experienţa pe care bruneta o va avea la Survivor România şi susţine că aceasta are mari şanse să câştige concursul, pentru că este o tipă determinată.

„Are şanse mari să câştige, chiar dacă este femeie. Ai văzut, Elena Ionescu a câştigat. Andreea este determinată şi îi place competiţia şi adrenalina. În viaţă, în momentul respectiv, fiecare face ce îi place. Eu şi Tonciu am făcut multe proiecte împreună, acum 10 ani eram la Kanal D. Este foarte bătăioasă şi sper să reziste, să nu i se facă dor de casă, de familie”, a mărturisit Sânziana Buruiană.

În plus, Andreea Tonciu se arată pregătită sufletește pentru participarea la concurs şi spune că le-a pregătit o serie de surprize telespectatorilor.

„Sunt foarte pregătită, iau și tocurile la mine! Acolo o să cunoașteți adevărata față a Andreei Tonciu. Eu sunt foarte puternică, o să aveți mari suprize. Nimeni nu m-a văzut în ipostaza asta până acum. Nu mă interesează mâncarea pentru că vreau să slăbesc, dar voi fi departe de fiica mea, Rebeca”, a declarat Andreea Tonciu.

De ce s-au certat Andreea Tonciu şi Sânziana Buruiana

Nu în ultimul rând, Andreea Tonciu a dezvăluit și faptul că acum între ea şi Sânziana Buruiană nu mai exista o relaţie de prietenie. Cu toate acestea, ea nu a vrut să spună care este motivul pentru care nu se mai înțeleg.

„Să spună Sânziana care este motivul, dacă tot vorbește despre mine. Eu nu am nicio relație cu ea acum. Ea însă și-a permis să-mi scrie când eram în vacanță, să mă invite la tăierea moțului fetiței sale. Judecați voi care este adevărul”, a declarat Andreea Tonciu.

Din câte se pare, totuși, relaţia dintre ele s-a răcit după ce Sânziana Buruiana a făcut mai multe afirmaţii cu privire la Andreea Tonciu.

„Eu chiar nu am ce să vorbesc despre această domnişoară. Ea şi-a permis să îşi dea cu părerea despre ce s-a întâmplat de 1 mai la mare când nici măcar eu nu ieşisem să fac o declaraţie, dar a vorbit ea”, spunea la acea vreme Andreea Tonciu, care acum speră să facă o figură frumoasă la Survivor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *