Prima pagină » Cancan » Andreea Tonciu nu mai vrea să audă de Jador. „Am văzut ce fel de om este”

Andreea Tonciu nu mai vrea să audă de Jador. „Am văzut ce fel de om este”

25 ian. 2024, 11:31,
în Cancan

Andreea Tonciu a fost dezamăgit pe Jador. Cunoscuta vedetă s-a întors mai devreme decât și-ar fi dorit din competiția desfășurată în junglă, fiind prima care a fost eliminată.

După ce nu a reușit să se adapteze la condițiile extreme de dificile, Andreea s-a întors acasă cu zâmbetul pe buze, având totuși mici regrete că nu a rămas mai mult timp, dar împăcată în privința ideii de a reveni în țară. După eliminare, bruneta a făcut o serie de declarații surprinzătoare despre Jador.

Andreea Tonciu nu mai vrea să audă de Jador

Andreea Tonciu a fost dezamăgită de interacțiune pe care a avut-o cu Jador, recunoscând că a fost dezamăgită de atitudinea pe care aceasta a avut-o față de ea. Bruneta s-a simțit subestimată de artist și a observat o schimbare radicală în atitudinea sa, menționând că Zanni se află în aceeași situație cu Jador.

Andreea Tonciu:  „Îi recomand să își lase cariera pe care o are acum și să se călugărească când iese din concurs. Îl văd călugăr, preot.”

Cătălin Măruță: „ Te-ai duce la el la spovedanie?”

Andreea Tonciu: „ Nu, nu pot să mă bag sub patrafirul lui.”

Cătălin Măruță:   „Sora mea, ți-ai deschide sufletul în fața lui? La modul ăsta.”

Andreea Tonciu: „ Nu, pentru că am văzut ce fel de om este. Am vrut să-mi deschid sufletul la el, am avut o discuție noi doi și chiar am fost filmată și omul s-a schimbat radical, adică veriga slabă…

Hai să-ți spun că sunt foarte sinceră. Ce m-a deranjat pe mine: că el și Zanni m-au subestimat.”

Andreea Tonciu ar fi vrut să rămână la “Survivor All Stars”

Andreea Tonciu a plecat cu o dezamăgire în urma competiției, deoarece ar fi vrut să rămână în junglă aproximativ o lună conform promisiunilor făcute familiei înainte de plecare. Cu toate acestea, recunoaște că experiența a avut un impact radical asupra ei.

„Sunt foarte dezamăgită pentru că am promis acasă că o să stau 3- 4 săptămâni. Dacă Dumnezeu așa a vrut, plec acasă. Mi-a schimbat viața, n-am trăit în viața mea ce am trăit aici și pentru mine este o experiență unică.  La mine este greu cu adaptatul deoarece eu am o viață în care fac ce vreau, când vreau… Pentru mine a fost cel mai greu să dorm fără acoperiș și pat”, a mărturisit Andreea Tonciu, după ce a fost eliminată din competiție.

După ce a participat la celebrul show de televiziune, Andreea Tonciu a rămas dezamăgită de Jador.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *