Prima pagină » Cancan » Andreea Tonciu, nemachiată și în ipostaze surprinzătoare. ,,Toată lumea mă acuză că îmi editez pozele…”

Andreea Tonciu, nemachiată și în ipostaze surprinzătoare. ,,Toată lumea mă acuză că îmi editez pozele…”

10 mart. 2022, 12:32,
BZI.ro, în Cancan

Andreea Tonciu s-a afișat recent nemachiată și în ipostaze surprinzătoare. Focoasa brunetă a trecut în ultima perioadă prin transformări fizice spectaculoase și și-a făcut mai multe operații estetice.

Fosta concurentă de la Survivor România 2022 a fost criticată nu de puține ori pentru aparițiile controversate și scandalurile în care a fost implicată. Andreea Tonciu i-a uimit pe fanii din mediul online cu noua înfățișare și cu tenul fără pic de machiaj. Iată ce spune vedeta despre operațiile estetice.

Andreea Tonciu s-a afișat nemachiată și în ținute inedite

Andreea Tonciu a fost mereu în atenția publicului, iar scandalurile în care a fost implicată de-a lungul timpului i-au adus și mai multă celebritate. Bruneta face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene și nu ezită să își etaleze formele fără cusur în ținute provocatoare.

Fosta concurentă de la Survivor România a acceptat provocarea internauților și s-a afișat nemachiată în mediul online, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Unii au apreciat-o pe brunetă pentru curaj, alții au criticat-o, însă Andreea Tonciu a reacționat pe măsură. Mai mult, aceasta s-a afișat fără pic de machiaj și la celebra competiție la care a participat de curând, fiind mândră de înfățișarea ei.

,,Am venit pentru ceva, toată lumea mă acuză că îmi editez pozele. Acum o să mă vadă toată România, toată națiunea, fără make-up. (…) Am venit să vă demonstrez foarte multe lucruri, nu m-ați cunoscut atât de puternică. O să vedeți foarte multe schimbări la mine.”, a declarat bruneta pe când se pregătea să participe la celebra competiție Survivor România.

Andreea Tonciu nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze nud și își asumă fiecare apariție publică. Mai mult, aceasta a vorbit deschis despre toate intervențiile estetice pe care și le-a făcut și ce are de gând să mai facă pentru a arăta așa cum își dorește.

O altă vedetă care a trecut prin transformări fizice uluitoare și a slăbit spectaculos este Bianca Rus. Aceasta a fost criticată pe vremea când era grasă, fiind ținta ironiilor colegilor ei de breaslă.

Andreea Tonciu a dezvăluit care a fost cel mai mare complex al său, dar și ce a determinat-o să apeleze la ajutorul medicilor esteticieni.

„Începuse multă lume să mă jignească și la televizor mi se vedea mult mai mare nasul. Eram într-o seară în oglindă, mă machiam și mă vedeam urâtă. Atunci am zis că trebuie să-mi operez nasul.”, a precizat aceasta.

Printre vedetele care au recurs la operații estetice se află și prezentatoarea Roxana Vașniuc. Aceasta face furori la evenimentele mondene cu ținutele incendiare, iar în mediul online se afișează în ipostaze provocatoare. Și Mădălina Pamfile, fosta asistentă tv, își surprinde fanii cu pictoriale îndrăznețe pe rețelele de socializare.

Ce spune focoasa brunetă despre operațiile estetice

Andreea Tonciu a vorbit în repetate rânduri despre intervențiile estetice pe care le are, mărturisind totodată cum reușește să se mențină în formă. Aceasta a investit sume colosale pentru a-și schimba înfățișarea, dar intenționează să mai apeleze în curând la ajutorul medicilor esteticieni.

,,Trebuie să mă operez să-mi fac blefaroplastie, mi s-au lăsat pleoapele, dar îmi e frică de anestezie. Vreau să-mi fac mai multe intervenții. Costă 50-60 de mii de euro toate intervențiile estetice pe care mi le doresc eu. Vreau să-mi fac blefaroplastie, vreau schimb mamar, vreau liposucție, vreau să-mi bag grăsime în posterior, vreau cat eyes, vreau să-mi fac pomeții, cearcănele, buzele, șanțurile, gușa.

La nas nu mai vreau. Nu vreau să mă mai recunoască telefonul. Soțul o să fie mândru, trebuie să vină iar să mă ceară de nevastă, să-mi dea alt inel și să facem altă nuntă. Vreau să stau cu doctorul 10 ore și să mă facă total.”, a declarat bruneta.

Andreea Tonciu și-a surprins fanii cu fotografii în care apare nemachiată și în ipostaze inedite. Focoasa brunetă a trecut prin transformări fizice spectaculoase și a mărturisit că vrea să își facă din nou câteva intervenții pentru a arăta așa cum își dorește. Vedeta își asumă fiecare apariție în spațiul public și face furori la evenimentele mondene.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *