Prima pagină » Radio » Actualitate » Andreea Tonciu, mamă pentru a doua oară? Vedeta și-a pus fanii pe jar cu ultimele imagini

Andreea Tonciu, mamă pentru a doua oară? Vedeta și-a pus fanii pe jar cu ultimele imagini

06 iul. 2022, 14:30,
în Radio

Recent, fanii și-au pus întrebarea dacă nu cumva Andreea Tonciu va fi mamă pentru a doua oară, după apariția unor imagini în mediul online. Și aceasta deoarece rochia purtată părea să-i scoată în evidență o burtică proeminentă, dar și soțul ei ținea protector mâna pe abdomenul vedetei. Nu în ultimul rând, Andreea Tonciu este acuzată tot mai des în ultima vreme că apelează prea mult la editarea pozelor proprii.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu formează un cuplu de ani buni, nași de cununie fiindu-le la vremea când și-au jurat iubire veșnică Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Deși nașii s-au despărțit, finii acestora formează în continuare o familie frumoasă și destul de discretă. Însă, ori de câte ori au ocazia, fosta asistentă TV și tatăl fetiței sale petrec timp de calitate împreună, urmând ca în luna septembrie să bifeze o escapadă peste hotare doar în doi.

Andreea Tonciu, mamă pentru a doua oară?

Până atunci, însă, un detaliu minor le-a atras atenția fanilor brunetei. Recent, pe Instagram, Andreea Tonciu a publicat o imagine de cuplu, iar cei care fac parte din comunitatea sa online au reacționat imediat. Fotografia îi are în prim-plan pe Andreea și Daniel, ambii foarte eleganți, ea îmbrăcată fiind într-o rochie neagră, mulată și foarte sexi.

Tocmai din cauza ținutei, dar și a poziției în care cei doi s-au lăsat fotografiați, internauții și-au ridicat imediat un semn de întrebare. Și asta pentru că prin rochia mulată purtată de fosta asistentă TV se poate observa o ușoară formă rotundă a burții, în timp ce soțul și-a așezat mâna pe abdomenul ei. Astfel că de aici și până ca admiratorii să se gândească la faptul că Tonciu ar putea fi însărcinată pentru a doua oară a mai fost doar un pas.

„Vine bebe?”, a întrebat-o o admiratoare pe Andreea Tonciu, primind imediat un răspuns din partea acesteia: „Nu”, a replicat bruneta.

Însă, după această negare, la o altă întrebare: „Ești însărcinată?”, Andreea Tonciu i-a lăsat pe toți în suspans, căci nu a mai oferit niciun răspuns, optând doar pentru un emoticon-inimă.

Andreea Tonciu, acuzată de fani că exagerează cu editarea pozelor

Atunci când merge în vacanțe sau petrece timp de calitate cu familia, Andreea Tonciu nu ezită să împărtășească aceste momente cu fanii. Așa s-a întâmplat și recent, după ce bruneta a petrecut o vacanță pe meleagurile turcești. Însă odată ce imaginile au ajuns în atenția fanilor, bruneta a fost copleșită de un val de reacții nu tocmai pozitive.

Astfel, foarte mulți internauți au pus-o la zid pentru faptul că-și modifică prea mult imaginile, în ciuda faptului că vedeta a recunoscut la TV că apelează la filtrele de înfrumusețare atunci când se afișează pe rețelele de socializare. Dintre cei care au comentat la adresa ei, mulți chiar au făcut glume pe seama înfățișării vedetei, ba chiar au criticat-o dur pentru că nu-și acceptă adevărată față.

În secțiunea de comentarii, internauții au subliniat faptul că Andreea Tonciu apelează la tot felul de aplicații din dorința de a nu-și arată micile imperfecțiuni și vârsta. Ba mai mult decât atât, deși își dorește să fie perfectă, cei mai vigilenți oameni din online au văzut imediat că Andreea Tonciu a dat-o în bară chiar și cu ajutorul „îmbunătățirilor” pe care și le-a adus, nefiind atentă la micile detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`