Prima pagină » Radio » Actualitate » Andreea Tonciu, la un pas de divorț de soțul ei, Daniel Niculescu. „Eram pe punctul să-mi iau zborul”

Andreea Tonciu, la un pas de divorț de soțul ei, Daniel Niculescu. „Eram pe punctul să-mi iau zborul”

30 nov. 2022, 10:10,
în Radio

Recent, Andreea Tonciu a dezvăluit că a fost foarte aproape de divorț de soțul ei, Daniel Niculescu, însă s-a răzgândit în cele din urmă. Cei doi sunt de șase ani împreună și au o minune de fetiță, pe nume Rebeca. Mai mult, Andreea Tonciu recunoaște că s-ar despărți de soțul ei dacă acesta ar înșela-o.

Andreea Tonciu duce o viață bună și nu se ferește să arate asta. Cele mai recente achiziții făcute de aceasta sunt un apartament în valoare de 150 de mii de euro și o mașină de lux. Întrebată cum și-a permis asemenea achiziții, vedeta a explicat că soțul ei este cel care aduce bani în casă. În schimb, bruneta se ocupă exclusiv de creșterea fiicei sale, Rebeca.

Andreea Tonciu, la un pas de divorț de soțul ei, Daniel Niculescu

Invitată la emisiunea realizată de Teo, la Kanal D, Andreea Tonciu a fost provocată să reacționeze la titlurile știrilor din presă care au fost scrise pe parcursul timpului despre ea. La un moment dat, a apărut în discuție și subiectul divorțului. Bruneta a mărturisit că, într-adevăr, în trecut a avut un moment în care nu a mai fost sigură cu privire la mariajul său.

Andreea Tonciu a fost la un pas să divorțeze sau „să-și ia zborul”, cum spune ea, doar că s-a răzgândit și nici nu mai consideră că va veni vreodată ziua să plece de acasă. Andreea Tonciu este de șase ani împreună cu soțul ei și de când în viața lor a apărut o fetiță s-au mai liniștit apele în familie.

„Am avut un episod în care eram pe punct să-mi iau zborul (n.r. – să pună punct căsniciei cu Daniel Niculescu). Andreea Tonciu va divorța, dar nu încă și nu cred că am să divorțez curând pentru că nu-mi place să destram familia, mai ales acum când o am pe Rebeca. Nu aș prefera să crească fără tatăl ei niciodată”, a declarat Andreea Tonciu.

În urmă cu câteva luni, Andreea Tonciu le-a îndemnat pe femei să îți părăsească bărbații dacă aceștia nu le oferă fericire.

„Nu ai nevoie de cineva care nu știe ce vrea, cineva care nu te apreciază. Meriți un bărbat care îți știe valoarea și care luptă pentru tine, în fiecare zi. Oprește-te din a-ți frânge inima pentru cineva care probabil nu va fi la fel de bun pe cât te aștepți. Și dă-ți șansa de a fi cu adevărat fericită”, a mai spus vedeta.

Andreea Tonciu, dependentă de televiziune

Întrebată ce nu ar accepta de la bărbatul pe care îl iubește, Andreea a răspuns că are un soţ foarte dezordonat. În plus, ea nu l-ar ierta dacă ar „călca strâmb”.

„El nu face nimic. Nu spală un vas, lasă masa nestrânsă. Îl bălăcăresc, dar în 5 minute gata, l-am iertat. Dacă ar fi să divorţăm vreodată ar fi dacă m-ar înşela. Aşa ceva nu iert”, a precizat Tonciu.

Bruneta a menționat că a fost foarte supărată pe soțul ei în momentul în care a primit oferta de a pleca în competiția Asia Express.

„Eu fără televiziune aș fi… Eu am făcut depresie. Eu plângeam în casă că nu mai puteam. Eram la club cu soțul meu și m-au sunat să merg la Asia Express și jur că am refuzat. Și îmi spune o prietenă dacă nu vreau să merg, că se duce Bianca, se duce Margherita. În secunda unu, soțul a zis «acum te ridici de la masă și plecăm». Am ajuns acasă, i-am zis să mă descalțe în mijlocul livingului urlând: «Din cauza ta! De ce nu m-ai lăsat?». În noaptea aia m-au auzit vecinii”, a mai spus Andreea Tonciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`