Prima pagină » Cancan » Andreea Tonciu își vinde apartamentul de lux din Pipera. Cum arată locuința și ce prețul are

Andreea Tonciu își vinde apartamentul de lux din Pipera. Cum arată locuința și ce prețul are

21 mai 2024, 10:54,
BZI.ro, în Cancan

Andreea Tonciu a anunțat că își vinde apartamentul de lux din Pipera, pe care îl renovase recent, amenajându-l pe gustul ei. Cu toate acestea, vedeta recunoaște că este nevoită să recurgă la acest lucru deoarece a intervenit o schimbare de planuri. Cu toate acestea, Andreea Tonciu cere pe locuință o sumă destul de mare, însă justificată, spune ea.

Andreea Tonciu își vinde apartamentul de lux din Pipera

Cunoscuta vedetă Andreea Tonciu a decis să își vândă apartamentul situat într-un complex de lux din Pipera, chiar după ce a renovat locuința. După ce și-a petrecut luni de zile renovând apartamentul cu trei camere, cu gândul că se va muta acolo alături de familia sa, vedeta și-a schimbat planurile.

Pe rețelele de socializare, Andreea Tonciu a anunțat că își vinde apartamentul de lux, care dispune de trei camere, un dressing și multe obiecte de lux.

„MDF vopsit, este din cel mai scump material. Mie-mi plac lucrurile de calitate. Baia este spectaculoasă, exact în culorile care mă definesc și care îmi plac cel mai mult, alb și auriu. Toată mobila din această casă este din MDF vopsit, frezat. Deci după cum observați, frezat, care este foarte scump. Eu îți prezint această casă care este a mea, dar între timp m-am răzgândit și vreau să o vând, stau într-un alt apartament”, a spus Andreea Tonciu.

Apartamentul are un preț de 250.000 de euro, un preț destul de piperat, conform spuselor vedetei. Tonciu a făcut și un tur al locuinței sale, dezvăluind suma la care ridică tranzacția.

„Eu îți prezint această casă care este a mea, dar între timp m-am răzgândit și vreau să o vând, stau într-un alt apartament”, a explicat vedeta.

Andreea Tonciu s-a transformat în soție casnică

Puțini ar fi văzut-o pe Andreea Tonciu în rol de soție casnică, dar iată că tocmai așa stau lucrurile. Și culmea, bruneta se descurcă perfect în această postură și își răsfață soțul cum știe ea mai bine. Recunoaște senină că doar ea se ocupă de casă și asta nu o deranjează deloc, pentru că soțului îi revine responsabilitatea de a face bani.

„Soțul meu face doar bani, nu face nimic în casă. Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face curat, absolut nimic. I se strânge masa, I se pune masa. Dar eu sunt ok, dar ce, mi-am luat sclav, să strângă? Nu! E babysitter, să stea cu copilul? Eu stau cu copilul, pentru că nu am loc de muncă, sunt casnică. Eu singură fac cumpărăturile, gândește-te că fac totul singură, de la tot ce înseamnă casă, nu merge soțul cu mine nicăieri”, a mai precizat Andreea Tonciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *