Prima pagină » Cancan » Andreea Tonciu, în doliu după moartea unei persoane dragi. Ce a dezvăluit vedeta care participă la Survivor

Andreea Tonciu, în doliu după moartea unei persoane dragi. Ce a dezvăluit vedeta care participă la Survivor

24 dec. 2021, 09:22,
în Cancan

Îndrăgita vedetă Andreea Tonciu este în doliu și trece prin momente dificile, după ce o persoană dragă ei a trecut în neființă. Bruneta, care participă la Survivor România, nu a dorit să dea mai multe detalii despre persoana care a murit cu o zi în urmă. Mai mult, cu aproape un an în urmă, Andreea Tonciu și-a pierdut bunica, pe care o considera a doua ei mamă.

Andreea Tonciu este una dintre cele mai cunoscute și controversate vedete din România. Celebra brunetă a trecut prin momente dificile în urmă cu aproximativ un an de zile, atunci când bunica ei s-a stins din viață. Acum, bruneta trece din nou prin clipe dificile pentru ea și familia ei.

Andreea Tonciu, în doliu

În urmă cu puțin timp, Andreea Tonciu a postat la secțiunea de stories de pe Instagram o fotografie prin care anunța trecerea în neființă a unei persoane dragi. Vedeta nu a vrut să dea detalii cu privire la persoana care a murit, chiar cu două zile înainte de Crăciun. Alături de fotografie, diva a mai postat un emoticon care plânge. Fanii așteaptă ca Andreea Tonciu să se deschidă în fața lor și să le ofere mai multe detalii despre persoana care a părăsit-o chiar înainte de sărbători.

Recent, ea a povestit cu durere și despre pierderea bunicii ei, cu care avea o relație specială. Vedeta care participă acum la celebrul show de supraviețuire a considerat-o pe bunica ei a doua mamă. Bruneta a spus că a trecut prin momente cumplite atunci când a aflat că a murit.

„Este o durere foarte mare pentru mine. M-a crescut, pot să spun că a fost a doua mea mamă. Îmi spun durerea din suflet. Niciodată n-am fost la televizor să mă prefac. Mi-a dat mulți bani. A fost o femeie care a avut foarte mulți bani. Avea o fabrică de lumânări și toată țara cumpăra de la ei. De acolo sunt banii familiei Tonciu”, spunea vedeta în platoul emisiunii prezentate de Teo Trandafir.

Andreea Tonciu participă la Survivor

Fanii brunetei au aflat recent cu surprindere de participarea acesteia la celebrul show de supraviețuire. Astfel, Andreea Tonciu va avea parte de o experiență inedită la Survivor și chiar s-ar putea bate pentru marele premiu. În plus, fosta ei prietenă, Sânziana Buruiană, consideră că Andreea este o tipă determinată căreia îi place competiția și adrenalina și totodată este o persoană bătăioasă. Nu în ultimul rând, Andreea Tonciu consideră că este pregătită sufletește pentru participarea la Survivor. Ba chiar, le-a pregătit și o serie de surprize telespectatorilor.

„Sunt foarte pregătită, iau și tocurile la mine! Acolo o să cunoașteți adevărata față a Andreei Tonciu. Eu sunt foarte puternică, o să aveți mari suprize. Nimeni nu m-a văzut în ipostaza asta până acum”, a precizat Andreea Tonciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *