Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andreea Tonciu, din nou pe mâna medicului estetician: „Am o anumită vârstă”

Andreea Tonciu, din nou pe mâna medicului estetician: „Am o anumită vârstă”

05 aug. 2022, 21:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Andreea Tonciu este una dintre cele mai mediatizate persoane publice din România. De-a lungul timpului aceasta a intrat în atenția publicului datorită caracterului său sincer și mereu deschis să vorbească despre orice fără perdea.

Andreea Tonciu a fost complexată multă vreme din cauza aspectului său fizic, astfel că s-a decis să își facă o rinoplastie. Acum, după câțiva ani de la această intervenție, a mărturisit că și-ar dori să mai aducă câteva îmbunătățiri la nivelul feței, dar și al corpului.

Andreea Tonciu a dezvăluit care sunt intervețiile estetice pe care și le-ar face

Andreea Tonciu a fost invitată în cadrul emisiunii online „Detectorul de minciuni” și a dezvăluit care sunt intervețiile estetice pe care și le-ar face. Una dintre ele este schimbarea silicoanelor care au suferit modificări în urma sarcinii și a perioadei în care a alăptat. Apoi și-ar face o liposucție, deoarece nu scapă de burtică și blefaroplastie (corectarea pleoapelor).

„Mi-aș dori, da, pentru că am o anumită vârstă și chiar da. Mi-aș dori foarte mult să îmi schimb silicoanele, mi-aș dori să îmi fac o liposucție, pentru că am rămas într-adevăr cu burtică după naștere, dar îmi este foarte frică să fie.

Având în vedere că am născut și am alăptat, s-au cam supărat puțin (n.r. implanturile mamare), ar mai fi și blefaroplastie că am nevoie și cam atât”, a povestit Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu a fost înșelată de soț?!

Vedeta a explicat în repetate rânduri că nu este de acord cu oamenii falși și prefăcuți, tocmai de aceea a renunțat la multe persoane din viața sa. De asemenea, Andreea Tonciu a amintit că deși nu suportă infidelitatea, nu este o femeie care să își controleze soțul la fiecare pas, care să îi verifice telefonul sau care să îl urmărească.

„Nu mai sunt cum eram acum mulți ani de zile. Dacă vrea să facă soțul meu ceva, poate să facă. Nu îl controlez, îi dau libertate. Niciodată nu îl controlez pe soțul meu în telefon. Dacă vrea să facă ceva, face. Știi de ce? Pentru că are 4 telefoane dintre care doar 1 este iPhone, iar restul 3 sunt alte firme și nu știu să umblu pe ele”, a declarat Andreea Tonciu în emisiunea Fiță cu Adiță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *