Prima pagină » Radio » Actualitate » Andreea Tonciu, dans la bară în plină stradă! În ce ipostaze a fost surprinsă vedeta

Andreea Tonciu, dans la bară în plină stradă! În ce ipostaze a fost surprinsă vedeta

14 nov. 2022, 13:27,
BZI.ro, în Radio

Andreea Tonciu a simulat un dans la bară, în plină stradă, vedeta folosindu-se de un indicator pentru trecerea de pietoni. Acesteia nu i-a păsat că o vede lumea și a încercat câteva figuri de dans, care însă nu i-au reușit. Mai mult, dorind să-și etaleze calitățile sportive, Andreea Tonciu a executat apoi roata pe trecerea de pietoni.

Andreea Tonciu este o prezență destul de controversată în showbiz-ul autohton. Bruneta a fost criticată de-a lungul timpului pentru aparițiile îndrăznețe, dar și pentru scandalurile cu mai multe vedete din lumea mondenă. Și totuși, Andreea Tonciu nu ține cont de replicile acide ale celor din jur și își surprinde fanii virtuali cu fotografii videoclipuri provocatoare.

Andreea Tonciu, dans la bară în plină stradă

Pe Andreea Tonciu o cunoaște o țară întreagă, după ce s-a făcut remarcată, cu mulți ani în urmă, prin stilul său inconfundabil. La fel ca întotdeauna, vedeta și-a lăsat fanii cu gura căscată, după ce s-a filmat în ipostaze greu de imaginat, în care nimeni nu ar fi văzut-o vreodată. Pur și simplu a încercat un dans la bară, dar nu oriunde, ci la un indicator pentru trecerea de pietoni

De această dată, vedeta i-a lăsat pe toți cu gura căscată după ce s-a gândit să le prezinte fanilor săi de pe TikTok noul ei talent. Ei bine, zis și făcut. Pentru că tot ieșise cu fetița sa la o plimbare, bruneta s-a gândit să se bucure mai mult de razele soarelui blând de toamnă, așa că a început să se cațere pe un stâlp.

Chiar dacă bruneta nu a putut să se ridice pe bara de metal, aceasta s-a chinuit puțin iar rezultatul este pur și simplu delicios. Cu ochelari de soare și o ținută de culoare închisă, Andreea Tonciu s-a asigurat că arată de milioane atunci când pune în scenă show-ul pe care l-au văzut câteva sute de mii de oameni după ce l-a postat pe platforma de socializare.

 

@tonciuandreeaoficialV am zis ca ma apuc de gimnastica😂

♬ sunet original – Andreea Tonciu

Andreea Tonciu și talentul ei ascuns

Se pare însă că mișcările amuzante ale brunetei nu au fost întâmplătoare, ci foarte bine calculate. Spunem acest lucru pentru că Andreea a mărturisit că tot ce voia să facă cu stâlpul din mijlocul străzii era să îl utilizeze pentru a le demonstra tuturor urmăritorilor că are un talent pe care l-a ferit de ochii lumii, și anume gimnastica.

„Dragilor, după cum mă știți am foarte, foarte multe talente, dar voi nu cunoașteți talentul meu ascuns. Vreți să-l vedeți? Ia uitați-l, direct pe trecerea de pietoni. V-am zis că mă apuc de gimnastică”, a spus Andreea Tonciu.

Iar bruneta pare că se pricepe deja de minune la sport pentru că, în cadrul unui alt material video, aceasta le-a arătat tuturor că poate să facă roata chiar pe trecerea de pietoni. Acum, chiar dacă nu i-a ieșit cățărarea pe stâlp, putem spune că măcar are o voință de fier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *