Prima pagină » Cancan » Andreea Tonciu, criză de plâns la Survivor All Stars! „Fără mine, Survivor nu ar exista. Ar fi ca Luvrul fără Mona Lisa”

Andreea Tonciu, criză de plâns la Survivor All Stars! „Fără mine, Survivor nu ar exista. Ar fi ca Luvrul fără Mona Lisa”

18 ian. 2024, 10:19,
în Cancan

Andreea Tonciu a obținut toate privilegiile pentru ea încă de la începutul primei ediții a emisiunii Survivor All Stars România, care a debutat marți, 16 ianuarie, la PRO TV.

Ea a fost concurentă în echipa Faimoșilor și a avut o reacție emoțională când și-a umflat piciorul, și a izbucnit în plâns și o dispută intensă cu Elena Ionescu.

Andreea Tonciu, criză de plâns la Survivor All Stars

Andreea Tonciu a avut dificultăți în prima noapte petrecută în jungla din Republica Dominicană și a fost aproape să solicite intervenția medicală. Mai mult decât atât, conversația pe care a avut-o cu Elena Ionescu și Jador a adâncit și mai mult tensiunile.

„Fără mine, Survivor nu ar exista! Ar fi ca Luvrul fără Mona Lisa. Credeți-mă, că nu vă mint!”, a spus Andreea Tonciu în prima ediție a show-ului, dând de înțeles că participarea ei la Survivor All Stars România era mai mult decât necesară.

Andreea Tonciu a constatat că piciorul i s-a umflat și a dorit să solicite intervenția medicală.

„Nu e vorba să fiu puternică. E vorba că eu am o problemă și văd că nu-mi trece. Și eu sunt foarte emotivă și bineînțeles că am început să plâng”, a început Tonciu să se lamenteze.

Andreea Tonciu a insinuat că nu a fost mulțumită de atitudine Elenei Ionescu și a simțit nevoia să plângă pentru a-și elibera emoțiile.

„Nimeni nu poate să mă condiționeze pe mine să fiu în vreun fel. Eu, dacă vreau, acum plâng, acum râd, acum te bat, acum te-njur”, a mai spus Tonciu, la Survivor All Stars România.

Jador a cedat și a folosit un limbaj total neadecvat la adresa Ștefaniei Stănilă

Încă de la începutul show-ului din Republica Dominicană, Jador a impresionat prin prezența sa. Prima provocare a fost Jocul Focului, unde Jador s-a alăturat echipei lui Zanni și au concurat împotriva lui Iancu Sterp și Robert Moscalu.

În timp ce încerca să aprindă un foc, ajutat de Zanni, artistul a avut o reacție de-a dreptul grosolană la adresa Ștefaniei Stănilă. Vrând să dea un sfat, concurenta l-a îndemnat să încerce să nu acopere focul deoarece e posibil să se stingă: ”Nu-l acoperi, că se stinge!”. Aflat sub presiunea probei, Jador a țipat la colega lui: ”Încetează, în p**a mea!”. La finalul probelor, Jador a simțit nevoia să-și ceară scuze în fața echipei sale

După acest episod și Andreea Tonciu a avut o criză de plâns la Survivor All Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *