Prima pagină » Cancan » Andreea Tonciu, complicații chiar înainte de Survivor. Ce avertisment a primit de la medici

Andreea Tonciu, complicații chiar înainte de Survivor. Ce avertisment a primit de la medici

13 ian. 2022, 10:26,
BZI.ro, în Cancan

Andreea Tonciu pare să se confrunte cu anumite complicații înaintea competiției Survivor România, care debutează la sfârșitul acestei săptămâni. Ajunsă la frumoasa vârstă de 35 de ani, aceasta este una dintre cele mai iubite vedete de la noi din țară. Andreea Tonciu este o persoană excentrică, dar mereu cu zâmbetul pe buze, astfel că reușește să atragă atenția ori de câte ori are ocazia.

Pentru Andreea Tonciu urmează o perioadă extrem de importantă din viața ei și aceasta grație participării la Survivor România. Fanii brunetei au aflat cu surprindere de participarea vedetei la celebrul show de supraviețuire. În Republica Dominicană, Andreea Tonciu va avea parte de o experiență inedită și chiar s-ar putea bate pentru marele premiu. Mai mult, fiind o persoană bătăioasă, Andreea Tonciu se consideră pregătită sufletește pentru participarea la Survivor.

Andreea Tonciu, complicații înainte de Survivor

Însă, lucrurile nu par a fi roz pentru Andreea Tonciu, deoarece în ultima vreme s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate. Astfel, în preajma sărbătorilor de iarnă ea chiar a avut nevoie de îngrijirea medicilor. La acel moment fanii ei s-au îngrijorat după ce vedeta a postat pe contul de socializare imagini cu ea în perfuzii. Atunci, chiar participarea ei la Survivor România 2022 era pusă sub semnul întrebării.

În ultima perioadă, Andreea Tonciu a fost foarte stresată din cauza problemelor de sănătate. Vedeta a trecut prin clipe de groază, s-a luptat cu o răceală puternică și a stat mai mult pe la medici. Se temea că ar putea contracta boala momentului, motiv pentru care se testa extrem de des și a ezitat să mai iasă din casă și să ia contact cu oamenii, pentru a se asigura că merge sănătoasă la Survivor.

După ce a fost răcită și a avut și dureri mari la o ureche, ea a mers la medic. Acolo, a aflat că este predispusă să facă otită chiar imediat după zbor, din cauza altitudinii mari. A promis că va avea grijă și se va proteja cum știe mai bine, dar se teme pentru sănătatea ei și mai ales că îi va afecta activitatea pe teren. În plus, bruneta a mărturisit că are nevoie și de un consult dermatologic pentru că i-a apărut ceva pe pleoapă și sub ochi.

Andreea Tonciu se simte pregătită pentru show-ul de supraviețuire

Cu toate acestea, medicii au reușit să o pună pe picioare, astfel că Andreea Tonciu a plecat în Republica Dominicană, unde va da piept cu aventura vieții sale. Focoasa brunetă este extrem de determinată și și-a dorit foarte tare să participe la acest concurs. A încântat-o ideea că acum va avea șansa să arate oamenilor o altă Andreea. Astfel, ea vrea să le demonstreze că nu este bună doar la capitolul modă, ci este o persoană ambițioasă și o fire luptătoare.

„Pot spune că sunt fericită pentru că aproape mi-am revenit. Mă rog la Dumnezeu să nu fac vreo otită, pentru că așa mi s-a spus de la ORL, că e posibil să fac din cauza presiunii zborului s-ar putea să fac o otită mai severă, dar sper că o să fie totul bine și o să ajung cu bine în Dominicană. Și sper să vă demonstrez tot, vreau să cunoașteți o altă Andreea Tonciu. Vreau să mă cunoașteți exact așa cum n-am mai fost vreodată. Pentru mine este o mare provocare”, a precizat Andreea Tonciu.

În altă ordine de idei, Andreea Tonciu speră să nu se confrunte și cu alte complicații la Survivor România 2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *