Prima pagină » Cancan » Andreea Tonciu, atac la adresa vedetelor care își expun copiii pentru bani. Bruneta le-a avut în viozor pe Andra, Andreea Bălan și Gina Pistol

Andreea Tonciu, atac la adresa vedetelor care își expun copiii pentru bani. Bruneta le-a avut în viozor pe Andra, Andreea Bălan și Gina Pistol

25 sept. 2024, 13:09,
Radu Vasiluță în Cancan

Andreea Tonciu a lansat un atac dur la adresa vedetelor care își expun copiii pentru bani, implicându-i în campanii publicitare. Bruneta nu consideră normală o astfel de practică și nu ar fi deloc de acord ca fiica ei să apară în reclame. Totodată, în ceea ce o privește pe Rebecca, Andreea Tonciu este bucuroasă că fetița ei nu este răsfățată.

Orice mamă își iubește copilul, dar atunci când poți câștiga bani de pe urma lui se simte ca un bonus. Da-a lungul timpului, mai multe vedete de la noi și-au implicat micuții în reclame televizate sau pe social media. Andra și Cătălin Măruță, Gina Pistol, Andreea Bălan, Theo Rose sau Vlăduța Lupău sunt doar câteva dintre acestea, dar lista poate continua. Andreea Tonciu, însă, nu este deloc de acord cu această practică și consideră că nu este deloc în regulă să îți expui copilul într-un asemnea mod pe internet.

Andreea Tonciu, atac la adresa vedetelor care își expun copiii pentru bani

Andreea Tonciu le-a luat în vizor pe mămicile celebre din România. Bruneta este complet indignată de faptul că multe dintre persoanele publice de la noi își folosesc copiii în campanii pe social media, pentru bani. Andra Măruță, Andreea Bălan, Gina Pistol, Theo Rose sau Vlăduța Lupău sunt doar câteva dintre vedetele de la noi care și-au implicat micuții în diverse reclame.

Când vine vorba de fiica sa, Rebecca, bruneta spune că îi este mai mult prietenă decât mamă, dar mărturisește că știe când să pună piciorul în prag. Nu îi place să o preseze să facă ceea ce nu vrea și, de cele mai multe ori, o lasă pe cea mică să aleagă.

„Aș vedea-o în partea asta, artistică. Dar să știi că până la urmă, va face ce va vrea ea. Eu nu țin neapărat să fie ea cunoscută. Acum toți părinții își promovează copii, îi postează mereu. Lăsați copiii să facă ce își doresc. Se pune atât de multă presiune pe un copil, pentru ce?

Ferească Dumnezeu! Nu sunt de acord! Eu o las pe fiica mea să facă ce vrea, doar îi dau acceptul sau nu, pe ceea ce vrea ea să facă. Eu nu presez copilul. Nu îmi place cum era pe vremuri, să învețe acum, să facă acum ce zic eu! Îi mulțumesc lui Dumnezeu, eu cu fiica mea am o relație foarte bună”, a declarat Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu a recunoscut cum își educă fiica

Andreea Tonciu spune că a fost extrem de răsfățată când era mică, dar fiica ei nu pare că îi calcă pe urme. Vedeta a educat-o în așa fel încât să aibă cerințe firești, asemenea copiilor de vârsta ei. Rebecca a început școala, iar mama ei spune că nu a avut deloc emoții și că se descurcă foarte bine la cursuri.

„Fiica mea nu a avut deloc emoții în prima zi de școala, seamănă cu mama ei. Îi place mult la școală, noi am optat pentru o școală bună și se simte bine, în mediul ei. Ei îi place foarte mult să danseze și să picteze.

Eu toată sarcina, cam de pe la 6 luni, am stat la pat, pentru că am avut o sarcină mai grea, și mă uitam la fete care dansau. Spuneam atunci în gând că îmi doream ca și fata mea să arate atât de bine și să știe să danseze. Uite că îi place dansul de nu mai poate”, a punctat Andreea Tonciu.

Comentarii
  • Andreea Tonciu e o boarfa „celebra” pentru ca si-a aratat titele goale in Libertatea si atat. Acum e invidioasa ca lumea nu o baga in seama si ca nimeni nu vrea sa-i puna plodul in reclame.

    Ca mai toate femeile proaste, Andreea Tonciu i-a dat fiicei ei un nume retardat pentru ca s-a uitat la prea multe seriale americane si are impresia ca e vedeta la Hollywood. Numele Rebecca asta denota, ca Andreea Tonciu se crede celebritate din Beverely Hills cand ea de fapt e doar o taranca proasta luata de la coada vacii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024