Prima pagină » Cancan » Andreea Tonciu are tot ce și-ar putea dori până la această vârstă. Cu ce probleme se confruntă concurenta Bravo ai stil

Andreea Tonciu are tot ce și-ar putea dori până la această vârstă. Cu ce probleme se confruntă concurenta Bravo ai stil

13 iul. 2021, 11:38,
în Cancan

Andreea Tonciu, în vârstă de 35 de ani, este una dintre cele mai iubite prezențe de la noi din țară și grație participării la emisiunea Bravo ai stil! Excentrică și mereu cu zâmbetul pe buze, frumoasa brunetă reușește să atragă atenția ori de câte ori are ocazia. Și totuși, lucrurile nu sunt mereu roz pentru ea, deoarece în ultima vreme o supără anumite probleme de sănătate.

Andreea Tonciu a împlinit o frumoasă vârstă

Vedeta TV se poate considera o femeie împlinită atât în plan personal cât și din punct de vedere profesional. Partenera de viață a lui Daniel Niculescu a împlinit de curând o frumoasă vârstă, mai precis 35 de ani. Cu toate acestea, multă lume nu i-ar da mai mult de 25 de ani ținând cont de aspectul ei fizic. Andreea Tonciu, care este născută pe 12 mai 1986, a avut parte de o frumoasă surpriză din partea fiicei sale. Astfel, ea le-a dezvăluit fanilor de pe rețeaua de socializare că Rebecca a surprins-o cu o frumoasă declarație de dragoste. Copleșită de emoții, vedeta s-a arătat a fi foarte mândră de fetița sa, spunându-i, la rândul ei, cât de importantă este pentru ea.

Vedeta se plânge de dureri mari de ureche

De ceva vreme, Andreea Tonciu se plânge de dureri mari de ureche. Inițial aceasta credea că este ceva trecător, care se va rezolva rapid. Și totuși se pare că problemele persistă și aceasta nu mai scapă de suferință. Fosta concurentă a emisiunii de fashion a mers și la spital pentru un control, iar medicul i-a prescris un tratament. Din păcate însă acesta nu își face efectul, pentru că vedeta are urechea foarte umflată. Aceasta spune că s-ar fi îmbolnăvit în vacanță, unde a stat cu fiica ei mai mult în apă și apoi a mers tot drumul cu aerul condiționat pornit. Iar acest lucru a agravat situația.

„Sunt foarte supărată, nu mă simt bine… Sunt umflată pe partea dreaptă pentru că am probleme cu urechea. Am fost la spital şi m-au trimis acasă. Medicul care m-a consultat mi-a dat câteva recomandări şi un tratament. Cred că în vacanţă m-am îmbolnăvit. M-am jucat cu fiica mea în piscină şi am simţit cum mi-a intrat apa în ureche. În weekend am mers toată ziua cu aerul condiţionat la maxim şi cel mai probabil am agravat situaţia”, a precizat Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu a ajuns până în finala Bravo ai stil

Dacă în trecut, Andreea uimea cu aparițiile incendiare, când poza dezbrăcată, în 2020, vedeta TV a făcut o figură frumoasă în emisiunea de fashion de la Kanal D, aceasta ajungând chiar în finala Bravo ai stil! Și totuși, în pofida faptului că a pierdut, Andreea a reușit să fie la înălțime pe tot parcursul emisiunii-concurs. Însă dincolo de faptul că a avut foarte mulți fani care au apreciat-o frecvent, vedeta TV a avut și contestatari. Astfel, pe tot parcursul emisiunii, bruneta a fost supusă unui tir neplăcut de comentarii în care unele persoane o criticau pentru imaginile puse. Aceștia au acuzat-o de nenumărate ori că face abuz de photoshop pentru a părea mai slabă. Dincolo de toate acestea, Andreea Tonciu, în vârstă de 35 de ani, a adus cu siguranță o pată de culoare în emisiunea Bravo ai stil!

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024