Prima pagină » Cancan » Andreea Tonciu, apariții nud pe rețelele de socializare. Cum se pregătește vedeta pentru competiția Survivor România 2022 

Andreea Tonciu, apariții nud pe rețelele de socializare. Cum se pregătește vedeta pentru competiția Survivor România 2022 

07 ian. 2022, 10:21,
în Cancan

Una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton, Andreea Tonciu, și-a surprins admiratorii cu fotografii în ipostaze nud pe rețelele de socializare. Bruneta nu ezită să își etaleze formele de invidiat și se lasă fotografiată în ținute provocatoare.

Andreea Tonciu a luat o decizie surprinzătoare înainte de a participa la o emisiune celebră. Iată cum se pregătește vedeta pentru competiția Survivor România 2022.

Andreea Tonciu s-a afișat în ipostaze nud

Andreea Tonciu face furori în mediul online cu aparițiile extrem de sexy. Focoasa brunetă s-a fotografiat în ipostaze nud, spre încântarea internauților. Vedeta a apărut de nenumărate ori în ipostaze provocatoare, lăsând la vedere bustul generos și formele perfecte. 

Viitoarea concurentă de la Survivor România 2022 a recunoscut că îi place să fie în centrul atenției și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene. Dincolo de celebritatea în televiziune, aceasta este activă și în mediul online. 

Andreea Tonciu a provocat de-a lungul timpului controverse în lumea mondenă, iar relațiile de dragoste tumultoase au propulsat-o în atenția publicului.

Mai mult, conturile de socializare ale focoasei brunete sunt pline de fotografii în costum de baie sau lenjerie intimă. Se pare că soțul acesteia, Daniel Niculescu, nu este deranjat de ipostazele provocatoare ale vedetei și se declară mândru de partenera lui de viață.

Extrem de activă pe rețelele de socializare este și Daniela Crudu. Bruneta a trecut prin schimbări fizice spectaculoase după operațiile estetice. Mai mult, aceasta se afișează în ipostaze sexy ori de câte ori are ocazia.

Recent, Andreea Tonciu a trecut prin momente dificile după ce bunica ei s-a stins din viață. Fosta asistentă de la „Un show păcătos” s-a confruntat și cu probleme de sănătate, însă este pregătită să participe la celebra emisiune Survivor România.

O altă vedetă care va participa la faimoasa competiție este Emil Rengle. Acesta a precizat că celebrul concurs va fi o mare provocare pentru cariera lui.

Ce decizie a luat vedeta înainte de a participa la competiția Survivor România 2022

Printre celebritățile care vor participa la noul sezon Survivor România se află și Andreea Tonciu. Bruneta așteaptă cu nerăbdare faimoasa competiție, însă a luat o decizie radicală. Aceasta își dorește să facă mai multe schimbări fizice și va apela la ajutorul medicilor esteticieni.

Andreea Tonciu a recunoscut că investește sume impresionante în propria imagine pentru a arăta cât mai bine.

,,Vreau să mă operez la ochi, să fac blefaroplastie, dar mi-e frică de anestezie. Îmi trebuie totală, pentru că mai vreau să îmi schimb implanturile mamare, să fac liposucție, să scot grăsimea, să am cat eyes, să intervin la pomeți, cearcăne, gușă, gât. Pentru toate astea îmi cam trebuie 50-60.000 de euro.”, a mărturisit bruneta.

Andreea Tonciu este pregătită să participe la competiția Survivor România, aceasta fiind o provocare pentru focoasa brunetă. Vedeta a mărturisit în cadrul unui interviu cum se pregătește pentru emisiune, dar și care sunt marile ei temeri.

,,Dragilor, vreau să împărtășesc cu voi tot ceea ce simt. Știu că o să îmi fie greu fără familie, fără inima mea, fără soțul meu care este un om minunat și înțelegător, fără familia mea. Dar mai știu un lucru… că ei mă vor susține necondiționat și că voi o să îmi fiți alături. Cu lacrimi în ochi scriu acest mesaj. Dar vreau să știți că veți cunoaște o altă Tonciu. (…)

Au mai rămas aşa puţine zile că deja simt că am intrat pe ultima sută cu pregătirile! Merg la sală, nu chiar atât de des pe cât mi-aş fi dorit, încerc să rezolv tot ce mai trebuie prin casă… şi petrec cât de mult timp cu fetiţa mea.”, a declarat aceasta.

Andreea Tonciu face furori pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze nud. Focoasa brunetă atrage privirile tuturor în mediul online, dar și la evenimentele mondene. Vedeta se pregătește pentru o nouă provocare în televiziune și așteaptă cu nerăbdare să participe la competiția Survivor România 2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`