Prima pagină » Cancan » Andreea Tonciu a vorbit despre foștii iubiți! Ce a spus concurenta de la Survivor All Stars

Andreea Tonciu a vorbit despre foștii iubiți! Ce a spus concurenta de la Survivor All Stars

17 ian. 2024, 15:12,
în Cancan

Andreea Tonciu este una dintre personalități mondene din țara noastră pe care, cu siguranță, o recunosc o mulțime de români! În prezent, vedeta se află pentru a doua oară în Republica Dominicană, unde se pregătește să își testeze limitele la Survivor All Stars. Dar iată ce spunea în urmă cu ceva timp Andreea Tonciu despre foștii ei iubiți!

Fosta asistentă TV se dedică în totalitate familiei și este o prezență rară la evenimentele mondene. Dacă altădată bruneta nu lipsea din lumina reflectoarelor, acum Andreea Tonciu este extrem de discretă și nu mai pozează provocator. Totuși, Andreea Tonciu se află în prezent la Survivor All Stars, fiind pentru a doua oară la emisiunea de supraviețuire.

Andreea Tonciu a vorbit despre foștii iubiți

Andreea Tonciu a fost întotdeauna o fire sinceră, care nu s-a temut să spună lucrurilor pe nume. Iar acest lucru l-a demonstrat și cu ceva timp în urmă, când a fost invitată la emisiunea „Fiță cu Adiță”, unde a făcut mai multe declarații care au surprins publicul din țara noastră! Mai precis, Andreea Tonciu a vorbit sincer despre foștii ei iubiți, într-un mod cu totul neașteptat!

„Auzi, vrei să zic ceva, aici, în premieră la tine? Primul băiat din viața mea care este frumos (n.r. – fiind vorba despre Daniel Niculescu). Sora ta a avut numai urâți la viața ei și mi-a dat Dumnezeu un bărbat super frumos”, spunea Andreea Tonciu.

„Nu mai sunt cum eram acum mulți ani de zile. Dacă vrea să facă soțul meu ceva, poate să facă. Nu îl controlez, îi dau libertate. Niciodată nu îl controlez pe soțul meu în telefon. Dacă vrea să facă ceva, face. Știi de ce? Pentru că are 4 telefoane dintre care doar unul este iPhone, iar restul de trei sunt alte firme și nu știu să umblu pe ele”, mai spunea vedeta, la aceea vreme.

Andreea Tonciu are încredere în soțul ei

Vedeta a vorbit mai pe larg despre modul în care privește o relație, cât și încrederea pe care o acordă partenerului ei.

„Dar sunt liniștită pentru că dacă ar face ceva, s-ar afla în secunda unu. Nu stau să îl urmăresc. Bărbatul dacă vrea să facă, face. Un bărbat dacă vrea să se ducă la alta, se duce și cu tine de mână. Bărbatul oricum înșală. Că are și cea mai bună femeie lângă el, cea deșteaptă, cea mai cuminte, tot înșală bărbatul”, spunea Andreea Tonciu.

„Eu niciodată nu am înșelat și nu sunt de acord cu chestia asta. Dacă nu mai vrei să fi cu iubitul tău, îi spui gata. Nu te duci la altul. Nu îmi plac femeile de genul ăsta. Adică, ai bărbat, ai copil și te duci cu altul. Niciodată nu le-am suportat și ici n-am să le suport vreodată”, a mai spus aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`