Prima pagină » Cancan » Andreea Tonciu a recunoscut adevărul despre căsnicia ei. „Soțul mi-a dat interdicție să apar la televizor”

Andreea Tonciu a recunoscut adevărul despre căsnicia ei. „Soțul mi-a dat interdicție să apar la televizor”

23 ian. 2024, 14:25,
BZI.ro, în Cancan

Andreea Tonciu a recunoscut adevărul despre căsnicia ei și susține că soțul i-a interzis să mai apară la televizor în ultima vreme. Cu toate acestea, în ultimii ani, vedeta a bifat două apariții la celebrul show de supraviețuire de la Pro TV. În ceea ce-l privește pe soțul ei, Andreea Tonciu a recunoscut că Daniel Niculescu nu este o persoană sociabilă.

Andreea Tonciu, prima Faimoasă eliminată de la Survivor All Stars, a fost invitată la podcastul lui Jorge înainte de a pleca în Republica Dominicană. Bruneta a făcut dezvăluiri din intimitatea familiei ei. Care este, de fapt, relația ei cu bărbatul cu care s-a măritat în 2016, Daniel Niculescu, potrivit LPF.

Andreea Tonciu a recunoscut adevărul despre căsnicia ei

Andreea Tonciu s-a făcut femeie de casă după ce s-a căsătorit cu Daniel Niculescu, în februarie 2016. A dispărut de la TV, locul în care se simțea ca peștele în apă, și s-a ocupat de creșterea fiicei lor, Rebecca, acum în vârstă de 7 ani și jumătate.

Invitată în cea mai nouă ediție a podcastului „Vorba lu’ Jorge”, fosta concurentă de la Survivor All Stars, eliminată în ediția difuzată joi, 18 ianuarie, a recunoscut că toate aceste lucruri au deranjat-o și a spus, cum e, de fapt, soțul ei. Afaceristul Daniel Niculescu este cu 5 ani mai mic decât Andreea, a practicat box de performanță și a stat mulți ani în Italia, la Bologna, unde și-a făcut studiile.

„Eu, de când m-am măritat, am avut cam interzis să vorbesc cu trecutul meu”, a răspuns Andreea atunci când Jorge a întrebat-o dacă e certată sau nu cu fosta prietenă, Sânziana Buruiană.

Apoi, bruneta a venit cu amănunte și susține că nu-i mai dă voie soțul să se expună în lumea showbiz-ului.

„Mi-a dat interdicție soțul meu și să apar la televizor. Am stat să îmi cresc copilul, nu am apărut nicăieri. Nu am vorbit cu absolut nimeni 4 ani de zile. Eu am refuzat și «Asia Express», am refuzat «Nea Mărin», unde ar fi trebuit să fiu cu nașa mea, Anamaria Prodan. De ce? Pentru că nu m-a lăsat soțul meu”, i s-a destăinuit bruneta lui Jorge.

Andreea Tonciu recunoaște că nu are un soț sociabil

Cu toate acestea, Andreea recunoaște că la începutul relație, lui Daniel Niculescu îi plăcea statutul de vedetă al iubitei sale. Cu timpul însă, bărbatul a fost influențat de familie și i-a interzis apariția la TV.

„Când ne-am căsătorit i-a plăcut că sunt Andreea Tonciu, dar după a stat el mai bine și s-a gândit: «nu trebuie să o mai las». Eu cred că din cauza familiei lui, înțelegi? Pentru că lucrează într-un anumit domeniu și probabil m-or fi văzut cum apar eu pe la televizor, fără să știe că totul era un pamflet acolo. Am fost în depresie 4 ani, plângeam, deși nu îmi lipsea nimic.

Aveam eu nevoie de nebunia aia. Dacă mă duceam la o filmare simțeam că sunt eu. Eu acasă la mine nu pot să fiu cum sunt acum cu tine, pentru că soțul meu nu este ca mine, suntem pe lungimi diferite. El nu este glumeț, el nu este sociabil așa ca mine”, a povestit Andreea Tonciu la podcastul lui Jorge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *