Prima pagină » Cancan » Andreea Spătaru a renunțat la televiziune. În ce scandaluri a fost implicată fosta asistentă tv

Andreea Spătaru a renunțat la televiziune. În ce scandaluri a fost implicată fosta asistentă tv

23 feb. 2022, 10:27,
BZI.ro, în Cancan

De ceva vreme, Andreea Spătaru a renunțat la televiziune și s-a retras din viața publică. Blondina a fost în ultima perioadă o prezență rară la evenimentele mondene, spre surprinderea tuturor. De când a devenit mamă, aceasta a luat o decizie surprinzătoare și a decis să nu mai apară în lumina reflectoarelor.

În urmă cu câțiva ani, focoasa blondină făcea furori la emisiunea ,,Neatza cu Răzvan și Dani”, iar pictorialul nud în celebra revistă Playboy avea să îi aducă și mai multă celebritate. Vedeta a provocat mereu controverse în lumea mondenă, având în vedere poveștile de dragoste tumultuoase. Puțini sunt cei care știu în ce scandaluri a fost implicată fosta asistentă tv.

Andreea Spătaru s-a retras din lumea mondenă și a renunțat la televiziune

Focoasa asistentă tv de odinioară, Andreean Spătaru, a renunțat la televiziune în urmă cu câțiva ani, spre surprinderea tuturor. Blondina care a făcut furori în spațiul public a decis să se dedice familiei să nu mai apară în showbiz-ul autohton.

Aceasta a fost una dintre cele mai râvnite femei din România, fiind nu de puține ori protagonista unor scandaluri și controverse în presa mondenă.

Andreea Spătaru a pozat goală de mai multe ori în revistele pentru bărbați și a șocat cu un pictorial nud chiar și atunci când era însărcinată. Frumoasa blondină s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România, iar poveștile de dragoste cu certuri și împăcări au propulsat-o în atenția publicului.

O altă asistentă tv care a fost mereu în atenția publicului este Adelina Chivu. Aceasta a pozat de nenumărate ori goală în revistele de profil, la fel ca Daniela Crudu, care nu ține cont de vârstă și se afișează în ipostaze nud ori de câte ori are ocazia.

Și celebra actriță Ioana Ginghină a făcut furori cu pictorialul incendiar în revista Playboy, iar Roxana Vașniuc își surprinde și în prezent fanii din mediul online cu poze în ipostaze nud.

De când a devenit mamă, fosta asistentă tv Andreea Spătaru este devotată familiei și nu își dorește să mai revină în televiziune. Aceasta și-a încercat norocul în afaceri peste hotare și se pare că a avut succes.

Cu toate că nu vrea să mai fie în lumina reflectoarelor, blondina își surprinde fanii cu poze extrem de sexy pe rețelele de socializare.

Ce spune fosta asistentă tv despre scandalurile în care a fost implicată

Andreea Spătaru a fost protagonista unor controverse și scandaluri de amploare în lumea mondenă autohtonă. Blondina a ajuns în atenția publicului după ce a avut mai multe relații cu bărbați celebri din România, iar unele despărțiri scandaloase aveau să îi aducă și mai multă celebritate.

Pe vremea când avea doar 23 de ani, blondina își dorea să devină mamă, fapt care a nemulțumit familia acesteia. Andreea Spătaru a avut momente tensionate și cu părinții ei, însă treptat a reușit să treacă peste situațiile dificile din viața de familie.

La vremea respectivă, fosta asistentă tv uimea cu declarațiile pe care le făcea la diferite emisiuni.

,,Mie tocmai asta mi-ar plăcea: să fiu o mamă tânără. Ei bine, ai mei exact asta nu vor și mi-au zis că nu vor să fac acum copilul. Dar, la acest capitol, nu contează ce zic ei. Este viața mea.”, declara în urmă cu câțiva ani blondina.

Scandalurile nu au lipsit nici pe parcursul anilor. Andreea Spătaru și-a acuzat unul dintre iubiți, pe Ion Boschet, de acte de violență, iar un alt partener de viață a avut probleme cu legea.

În prezent, fosta asistentă tv este extrem de fericită alături de soțul ei, Sorin Marica, bărbatul cu care este căsătorită de mai mulți ani. Cei doi se bucură din plin de rolul de părinți și se ocupă de afacerile pe care le au împreună.

Andreea Spătaru s-a retras din lumea mondenă pentru a se dedica familiei. Fosta asistentă tv este o prezență discretă în spațiul public și nu își dorește să mai fie în lumina reflectoarelor. Aceasta se ocupă mai mult de viața de familie, fiind o soție devotată și o femeie împlinită.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *