Prima pagină » Local » Andreea Sasu este ieșeanca ce i-a înnebunit pe italieni! A trecut prin patul mai multor vedete – FOTO
Andreea Sasu este ieșeanca ce i-a înnebunit pe italieni! A trecut prin patul mai multor vedete --- FOTO

Andreea Sasu este ieșeanca ce i-a înnebunit pe italieni! A trecut prin patul mai multor vedete – FOTO

14 dec. 2023, 10:51, 10 ,
în Local

Andreea Sasu este ieșeanca ce i-a înnebunit pe italieni! Superbul fotomodel român are 33 de ani și este din Paşcani. Andreea Sasu face senzaţie în mai multe show-uri de televiziune din Italia. Andreea Sasu a devenit cunoscută şi datorită relaţiilor pe care le-a avut de-a lungul timpului. Focoasa ieșeancă s-a iubit cu Philipp Plein, un celebru creator de modă. Mai mult, Andreea Sasu a avut o scurtă relaţie şi cu pilotul din Moto GP Andrea Ianone, dar și cu Riccardo Saponara, mijlocaşul celor de la Hellas Verona.

Andreea Sasu este ieșeanca ce i-a înnebunit pe italieni!

Andreea Sasu, în vârstă de 33 de ani, din comuna ieșeană Cristești, s-a mutat la Milano încă de la vârsta de 20 de ani. Frumoasa moldoveancă a colaborat, de-a lungul timpului, cu mai multe case de modă. Andreea Sasu a povestit că încă din copilărie visa să devină fotomodel. Pe lângă modă, Andreea este pasionată şi de sport, practicând kickboxing.

Andreea Sasu

„Când am ajuns în Italia, chiar dacă făceam parte dintr-o agenţie de modă, la început a fost foarte greu. Am mers pe ideea că aşa păţeşte toată lumea care vrea să se realizeze. Nu aveam bani şi pentru a te prezenta la castinguri aveai nevoie să fii tot timpul aranjată, îmbrăcată bine plus alte cheltuieli: tren, metrou, mâncare. Era ca la loterie. Din sute de fete, reprezentanţii evenimentului alegeau, după anumite criterii, puţin peste 20. Aşa că dacă aveai noroc să fii aleasă, îţi scoteai cheltuiala, dacă nu, rămâneai fără bani. Şi tot aşa, aproape doi ani de zile”, povestea Andreea Sasu.

Andreea Sasu

Focoasa brunetă a început Facultatea de Marketing și Publicitate, însă a abandonat studiile în momentul în care s-a mutat la Milano pentru a urma o carieră strălucitoare în modă. Andreea Sasu este implicată, în prezent, în proiecte de televiziune în Italia.

Andreea Sasu

S-a iubit cu bărbați celebri

Andreea Sasu are o carieră impresionantă în modelling, iar de-a lungul timpului a prezentat pentru branduri renumite precum Dolce&Gabbana sau Roberto Cavalli.

Aparițiile româncei pe rețelele de socializare sunt de-a dreptul incendiare, ținând cont că bruneta și-a pus în valoare tot ce are mai frumos de la mama natură.

Andreea Sasu

Andreea Sasu arată splendid, iar calitățile sale fizice au trezit interes mare pentru bărbații celebri din peninsulă. Astfel, focoasa brunetă a devenit cunoscută şi datorită relaţiilor pe care le-a avut de-a lungul timpului. Andreea Sasu s-a iubit cu Philipp Plein, un celebru creator de modă. De asemenea, Andreea Sasu a avut o scurtă relaţie şi cu pilotul din Moto GP, Andrea Ianone. Ulteriror, conform presei din Italia, Andreea a avut o relaţie cu Riccardo Saponara, mijlocaşul celor de la Hellas Verona.

Andreea Sasu

„Nu-mi place să vorbesc în public despre viața mea privată. Au apărut însă foarte multe ştiri, în mass-media, de când sunt fotbalist și de când sunt alături de iubita mea, Andreea Sasu, care este un model de cel mai înalt nivel. Sensibilitatea este o virtute, nu un defect. În cazul meu, a fost întotdeauna sublinitată ca şi cum ar fi o slăbiciune. Din păcate, din cauza pandemiei, am vizitat foarte puțin La Spezia. Am avut imediat o impresie bună despre oraș, chiar dacă nu am văzut prea multe locuri. Locuiesc în centru, mă simt bine”, spunea Riccardo Saponara referitor la Andreea Sasu, ieșeanca ce i-a înnebunit pe italieni.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024