Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andreea Sasu a născut! Philipp Plein a devenit tată pentru a patra oară. Ce nume va purta micuțul celor doi -FOTO

Andreea Sasu a născut! Philipp Plein a devenit tată pentru a patra oară. Ce nume va purta micuțul celor doi -FOTO

07 iul. 2024, 15:20,
în Cancan ultimă oră

Momente magice pentru Andreea Sasu și Philipp Plein! Cei doi îndrăgostiți au devenit părinții. Celebrul designer a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că i s-a născut cel de-al patrulea copil. Ce nume va purta băiețelul.

Si Andreea Sasu, dar și Philipp Plein sunt activi în mediul online, acolo unde își țin fanii la curent cu lucrurile care se întâmplă în viața lor. Cu doar câteva ore în urmă, designerul a anunțat că a devenit tată pentru a patra oară. Andreea Sasu a adus pe lume un băiețel sănătos.

Andreea Sasu a adus pe lume primul ei copil

Andreea Sasu a devenit mamă pentru prima dată! Bruneta a adus pe lume un băiețel, iar celebrul tată al micuțului a făcut publice primele imagini cu nou născutul, iar în descrierea fotografiilor a spus și ce nume va purta băiețelul.

„Azi, cel de-al patrulea fiu al meu – HURRICANE THOR THUNDER – s-a născut la ora 10:58 am – Nici nu pot descrie în cuvinte cât de fericiți și binecuvântați suntem că am primit un dar atât de incredibil de sus 🙏🏼 ÎMI IUBESC TOȚI COPIII ÎN EGALITATE ȘI NU ÎMI POT IMAGINA O VIAȚĂ FĂRĂ EI – ROMEO / ROCKET / ROUGE și HURRICANE ❤️❤️❤️❤️DADDY vă iubește pe toți la nesfârșit … ……. este o binecuvântare să fiu tatăl vostru și să vă văd crescând împreună și descoperind lumea prin ochii voștri frumoși și inocenți …….. ÎȚI MULȚUMESC DOAMNE PENTRU TOT 🙏🏼🙏🏼🙏🏼❤️❤️❤️❤️❤️”, a fost mesajul scris de designer.

A devenit ceva obișnuit ca vedetele să aleagă nume care nu sunt chiar des întâlnite pentru copiii lor. Așadar, băiețelul Andreei Sasu și al lui Philipp Plein se va numi Hurricane Thor Thunder.

Andreea Sasu a confirmat că va avea un copil cu Phillipp Plein în luna mai a acestui an

În luna mai a acestui an, după nenumărate zvonuri și comentarii răutăcioase, Andreea Sasu a confirmat că va avea un copil cu Phillipp Plein. La acel moment, bruneta a ținut să puncteze și că nu este afectată de comentariile răutăcioase.

”Tot ce se zice, că așteptăm un copil, este adevărat. Că suntem împreună de un an de zile și ca trăim împreună, da, e totul adevărat, cum a declarat și Philipp(…) Normal, noi, cei din familie, toți știam cum e situația, dar pentru lumea exterioară, care nu știe ce se întâmplă cu adevărat, lumea judecă prin ceea ce vede. Dar situația trebuie luată cu calm și lumea trebuie să se obișnuiască, pentru ca nu e ușor, în special că sunt și copii mici la mijloc. Dar, repet, noi știm lucrurile cum le-am vrut și cum sunt din exterior”, a declarat Andreea Sasu la actualitate.net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024