Prima pagină » Cancan » Andreea Raicu, revedere tulburătoare cu fiica ei de suflet. Măriuca a devenit mamă și este o femeie superbă

Andreea Raicu, revedere tulburătoare cu fiica ei de suflet. Măriuca a devenit mamă și este o femeie superbă

04 iul. 2024, 14:15,
BZI.ro, în Cancan

Andreea Raicu a avut parte de o revedere tulburătoare cu fiica ei de suflet, Măriuca, fetița pe care a adoptat-o în urmă cu 19 ani. Deși au avut o relație strânsă doar zece ani, între ele s-a format o legătură foarte strânsă pe care timpul nu a destrămat-o. Acum, Măriuca este mamă la rândul ei, având o fetiță în vârstă de 6 ani.

Această poveste este una dintre cele mai frumoase de pe Internet, din ultima vreme. Andreea Raicu ar putea scrie o carte sau măcar scenariul unui film, în care eroină să fie Măriuca, fetița pe care ea a adoptat-o într-o zi de Crăciun. Măriuca are acum 25 de ani, este mama unei fetițe, iar de curând au vizitat-o amândouă pe Andreea Raicu, binefăcătoarea lor.

Andreea Raicu, revedere tulburătoare cu fiica ei de suflet

O mai țineți minte pe Măriuca, fetița care avea doar 6 ani când a devenit copilul de suflet al Andreei Raicu? Între cele două s-a format o legătură pe care timpul nu a destrămat-o, ba dimpotrivă, a făcut-o și mai puternică. Recent, Andreea a împărtășit povestea detaliată, pe Instagram, alături de mai multe imagini și așa am aflat că fetița Măriuca a devenit femeia Măriuca.

Are 25 de ani, este mama unei fetițe de 6 ani, iar de curând au vizitat-o amândouă pe Andreea Raicu. Imaginile nu mai au nevoie de cuvinte, căci fericirea de pe chipurile lor spune totul. Au fost la shopping, la restaurante, au stat îmbrățișate și au depănat amintiri. Iar micuța Daria și-a găsit, și ea, un locșor confortabil în inima Andreei.

„Măriuca avea doar 6 ani când am cunoscut-o. Era Crăciunul și m-am dus la un centru care avea grijă de copiii proveniți din familii defavorizate, cu daruri și multă iubire. Am petrecut câteva ore acolo și, în tot acest timp, Măriuca nu s-a dezlipit de mine. La plecare, m-a privit în ochi cu atâta speranța și m-a întrebat dacă poate să vină cu mine acasă de Crăciun.

După ce am primit acceptul preotului Gabriel, care conducea centrul, am revenit în seara de Ajun și am luat-o pe micuța Maria. Mă aștepta cu bagajul făcut, aproape sigură că nu mă voi întoarce. Am luat-o acasă și am petrecut două săptămâni minunate împreună. De atunci, a devenit o tradiție să o iau în weekenduri și în vacanțe. A crescut atât de frumos și a căpătat atâta încredere în ea. La 16 ani, a ales să plece din București împreună cu mama ei, care a găsit un loc unde să stea, într-un sat îndepărtat. A fost dureros pentru amândouă să ne despărțim”, povestește Andreea Raicu.

„Maria a devenit mamă la o vârstă mult prea fragedă”

După o perioadă, drumurile lor s-au întâlnit din nou. Mama fetiței a murit între timp, iar Maria a devenit mamă la o vârstă mult prea fragedă. Dar asta nu a împiedicat-o să crească la fel de frumos și să își crească singură copilul minunat.

„S-a mutat într-un oraș mai aproape de mine și astfel am putut să ne vedem mai des. Săptămâna trecută, a venit în București cu fetița ei, Daria, care acum are aceeași vârstă pe care o avea Maria când ne-am întâlnit prima oară.

Maria e parte din familia mea, iar eu parte din a ei. Este incredibil cum viața, atunci când îți ia ceva, îți dă ceva la schimb. Eu nu am avut copii până acum, iar ea și-a pierdut mama prea devreme. Sunt profund recunoscătoare pentru întâlnirea de acum 19 ani, pentru că am spus «da» când m-a întrebat dacă poate să vină la mine acasă, pentru toate amintirile, momentele frumoase pe care le petrecem împreună și mai ales pentru dragostea necondiționată dintre noi”, este mesajul scris de Andreea Raicu, pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *