Prima pagină » Cancan » Andreea Raicu, o vedetă la înălțime. Ce suferințe ascunde fosta prezentatoare tv

Andreea Raicu, o vedetă la înălțime. Ce suferințe ascunde fosta prezentatoare tv

11 apr. 2022, 09:10,
în Cancan

Una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton, Andreea Raicu, este o vedetă la înălțime. Aceasta se bucură de aprecierea publicului și se mândrește cu o carieră impresionantă în televiziune. Cu toate că s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor, Andreea Raicu face furori în mediul online cu proiectele sale și are succes în afaceri. Recent, vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit cu sinceritate despre marile complexe din viața ei și cât de greu a fost drumul până la celebritate. Iată ce suferințe ascunde fosta prezentatoare tv.

Andreea Raicu, o vedetă mereu la înălțime

Frumoasa Andreea Raicu a demonstrat tuturor cât este de ambițioasă și că se poate reinventa la orice vârstă. Vedeta are o carieră de succes în televiziune, însă în ultima perioadă s-a retras din viața publică pentru a se dedica proiectelor din mediul online. Aceasta a scris și câteva cărți de dezvoltare personală, iar pe rețelele de socializare face furori cu prezentările sale de suflet.

Fosta prezentatoare tv este implicată în numeroase campanii și proiecte ce vizează dezvoltarea personală, dar se bucură și de succes în afaceri. La vârsta de 44 de ani, Andreea Raicu se declară o femeie împlinită. În pofida momentelor grele din viața privată și a relațiilor de dragoste tumultuoase, aceasta se bucură din plin de viață și de aprecierea publicului. Printre vedetele care au suferit pe plan amoros se află și Oana Roman. Aceasta a trecut printr-un divorț scandalos de Marius Elisei, dar în prezent cei doi păstrează legătura de dragul fiicei lor.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Andreea Raicu este o prezență discretă. Aceasta a încercat să fie mereu departe de scandalurile din lumea mondenă. Deși apare tot mai rar la tv, aceasta atrage privirile tuturor cu silueta fără cusur. Fosta prezentatoare arată spectaculos și se menține în formă.

Puțini sunt cei care știu că frumoasa vedetă a suferit enorm în adolescență și a fost complexată de aspectul ei fizic. Recent, aceasta a vorbit despre cel mai mare complex al ei, dezvăluind cum a reușit să depășească criticile celor din jur.

,,Îmi creasem un standard de frumuseţe şi trebuia să mă raportez la el. Cel puţin la pubertate, când se produc tot felul de transformări, chiar nu consideram că sunt frumoasă deloc. (…) Mi se spunea că sunt schiloadă, apoi că am buzele prea mari, apoi că am genunchii prea mari. Când am crescut, chiar mi se părea că am genunchii şi şoldurile prea mari, nu-mi plăceau cearcănele şi pungile de la ochi. Cu buzele a fost absolut îngrozitor.”, a declarat vedeta tv.

În prezent, Andreea Raicu face furori cu fizicul de invidiat, fiind una dintre cele mai curtate femei din showbiz-ul românesc. Aceasta nu ezită să își surpindă fanii cu fotografii în ipostaze îndrăznețe, la fel ca frumoasa Delia Matache. Cântăreața face furori cu aparițiile extravagante și ținutele inedite. Mai mult, aceasta s-a afișat recent nemachiată, spre încântarea admiratorilor care au avut doar cuvinte de laudă pentru artistă.

De ce a fost criticată fosta prezentatoare pentru aspectul ei fizic

Andreea Raicu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Mereu energică și sinceră cu publicul, vedeta face furori de fiecare dată când apare la tv. Dincolo de zâmbetul afișat și de optimismul molipsitor, puțini sunt cei care știu ce suferințe ascunde aceasta.

Celebra Andreea Raicu a suferit enorm după ce a fost criticată de colegi pe vremea când era adolescentă. Aceasta a mărturisit că a fost complexată de fizicul ei și a reușit cu greu să treacă peste replicile dure ale celor din jur.

,,«Scheleţel» îmi spuneau, nu am cum să uit cuvintele, mi-au marcat copilăria şi adolescenţa. Băieţii, în special, mă chinuiau. (…) Dacă eşti crescut cu ideea perfecţiunii şi-ţi creezi nişte repere ale frumuseţii care n-au nicio legătură cu realitatea, vrei să atingi ceva ce nu există. La vremea respectivă, doar revistele lucrau cu photoshop, nu toată lumea avea acces la asta. Eu, evident, mă uitam la modelele de pe copertă şi mă gândeam că uite, eu am cearcăne, pungi sub ochi, şoldurile mele nu sunt la fel de subţiri ca ale lui Naomi Campbell.”, a mărturisit aceasta.

În prezent, Andreea Raicu atrage privirile tuturor și se mândrește cu formele fără cusur. Fosta prezentatoare tv se bucură de succes pe plan profesional și se declară o femeie împlinită în viața privată. Vedeta a mărturisit că nu a apelat la intervenții estetice radicale, ci la mici modificări care să îi pună în evidență trăsăturile.

Aceasta este extrem de activă în mediul online și are un număr impresionant de urmăritori. O altă vedetă care face furori pe rețelele de socializare este frumoasa Corina Caciuc. Iubita lui Laurențiu Reghecampf nu ezită să își etaleze formele perfecte pe Instagram și se afișează în ipostaze inedite alături de partenerul ei de viață.

Andreea Raicu a fost complexată în tinerețe de aspectul ei fizic, însă în prezent atrage privirile tuturor la evenimentele mondene cu silueta perfectă și ținutele provocatoare. Fosta prezentatoare se bucură de un succes impresionant pe plan profesional și este extrem de apreciată de publicul autohton.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`