Prima pagină » Cancan » Andreea Raicu, marcată de eșecul în relații. „Am făcut mulţi bărbaţi să se simtă prost…”

Andreea Raicu, marcată de eșecul în relații. „Am făcut mulţi bărbaţi să se simtă prost…”

22 dec. 2021, 11:26,
în Cancan

Cu o viață privată plină de provocări și suferințe, Andreea Raicu a fost marcată de eșecul în relații. Frumoasa vedetă are o carieră de succes în televiziune, însă pe plan personal a trecut prin momente dificile. Aceasta s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România, însă despărțirile dureroase au marcat-o enorm. Iată ce spune Andreea Raicu despre trecutul ei amoros.

Andreea Raicu a avut relații de dragoste controversate

Este una dintre cele mai apreciate vedete din România, însă viața privată a frumoasei Andreea Raicu a fost cu suișuri și coborâșuri. Fosta prezentatoare tv a avut relații de dragoste controversate cu mai mulți bărbați faimoși din showbiz-ul autohton. 

Printre foștii ei parteneri de viață au fost Cristi Chivu, Tudor Chirilă și Horia Tecău. Cu toate că a trăit povești de dragoste frumoase, vedeta a recunoscut că a suferit enorm după despărțirile scandaloase. 

Relația amoroasă care avea să o propulseze în atenția publicului a fost cea cu fotbalistul Cristi Chivu. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere, iar la scurt timp au recunoscut că au o relație. După un an, Andreea Raicu și Cristi Chivu s-au despărțit, spre surprinderea tuturor.

O altă relație controversată, cu certuri și împăcări, a fost cea cu Tudor Chirilă. Povestea lor de dragoste a durat cinci ani, cuplul trecând prin mai multe certuri și împăcări. Din mărturisirile frumoasei vedete, aceasta a fost marcată de despărțire. Mai mult, Andreea Raicu s-a confruntat și cu depresia, dar a reușit să depășească cele mai grele momente, demonstrând că este o femeie puternică.

După separarea de celebrul cântăreț, Andreea Raicu a avut o relație cu tenismenul Horia Tecău. Când toți se așteptau mai puțin, cei doi s-au despărțit fără a dezvălui motivele. 

În ultima vreme, frumoasa Andreea Raicu a devenit o prezență discretă în lumea mondenă. Vedeta își ține viața privată departe de ochii curioșilor, dar nu ezită să vorbească ori de câte ori are ocazia despre greșelile pe care le-a făcut în relațiile amoroase.

De ce nu își dorește vedeta să îmbrace rochia de mireasă

Andreea Raicu a vorbit cu sinceritate despre eșecul pe plan amoros, mărturisind care au fost problemele cu care s-a confruntat alături de foștii ei parteneri de viață.

„Am fost mereu un om impulsiv şi lipsit de exerciţiul răbdării şi acest lucru mi-a afectat relaţiile. (…)

Am făcut mulţi bărbaţi să se simtă prost pentru că nu i-am lăsat în niciun moment să creadă că am nevoie de ei. De fiecare dată când îmi ofereau ajutorul, insistam să mă descurc singură, dându-i astfel la o parte şi nelăsându-i să intre cu adevărat în viaţa mea.“ „N-am înţeles că într-o relaţie sunt trei entităţi: eu, el şi noi. Drept pentru care nu înţelegeam nevoia celuilalt pentru timp, spaţiu şi activităţi doar pentru el.”, a declarat fosta prezentatoare tv.

Mai mult, îndrăgita vedetă a fost marcată de presiunea celor din jur care o întrebau când își va întemeia o familie. În cadrul unui interviu, Andreea Raicu a vorbit despre căsătorie și de ce nu își dorește să îmbrace rochia de mireasă.

„Căsătoria, pentru mine, nu e un scop în viață. Cumva, pentru mine, un scop în viață este o relație echilibrată, e consecința unei relații echilibrate. Și văd foarte multe femei, cum și eu am fost la rândul meu, obsedate de a se mărita și de a avea o familie.

Eu nu spun că e un lucru greșit să-ți dorești asta; îmi doresc să-mi fac o familie, dar nu este scopul de a mă mărita cu orice preț, de a fi într-o relație doar pentru că așa îți cere societatea”, a precizat aceasta.

În ultima perioadă, Andreea Raicu apare rar la evenimentele mondene, dar este extrem de activă pe rețelele de socializare. Fosta prezentatoare tv se bucură de aprecierea publicului și de celebritate.

Recent, aceasta a fost protagonista unui scandal în presă după ce Bianca Drăgușanu a jignit-o. 

Un alt conflict izbucnit în presă a fost și cel dintre Bianca Drăgușanu și Carmen de la Sălciua, cele două adresându-și replici dure în mediul online.

Andreea Raicu a avut relații de dragoste controversate, dar își asumă trecutul amoros. La vârsta de 44 de ani, aceasta are o carieră de succes în televiziune și este una dintre cele mai apreciate vedete din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`