Prima pagină » Cancan » Andreea Raicu, în ipostaze sexy la evenimentele mondene. Fosta prezentatoare tv a dat lovitura în afaceri

Andreea Raicu, în ipostaze sexy la evenimentele mondene. Fosta prezentatoare tv a dat lovitura în afaceri

07 nov. 2022, 10:20,
în Cancan

Andreea Raicu se afișează mereu în ipostaze sexy la evenimentele mondene. Vedeta este extrem de apreciată de publicul autohton și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. De când s-a retras din televiziune, Andrerea Raicu s-a reinventat pe plan profesional și a devenit o antreprenoare de succes. Fosta prezentatoare tv a dat lovitura în afaceri și câștigă sume impresionante.

Andreea Raicu, în ipostaze sexy la evenimentele mondene

Andreea Raicu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta are o carieră impresionantă și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. La vârsta de 45 de ani, Andreea Raicu se menține în formă și atrage multe priviri. De când s-a retras din televiziune, vedeta tv și-a încercat norocul în afaceri și și-a găsit echilibrul cu ajutorul unor terapii de dezvoltare personală.

În prezent, Andreea Raicu are o afacere cu articole vestimentare și bijuterii, ține cursuri de dezvoltare personală, nutriție, fashion și beauty. Deși nu mai mai apare atât de des la evenimentele mondene, aceasta este extrem de activă în mediul online și se bucură de un succes uluitor. Recent, Andreea Raicu a lansat noul ei showroom Amalin, unde femeile pot veni să își schimbe imaginea atât pe interior, cât și la exterior, sub atenta îndrumare a vedetei.

,,Este un spațiu pe care am dorit să-l creez pentru toată comunitatea noastră, pentru a avea o experiență, pentru a se relaxa, a se simți bine și a face cunoștință cu produsele noastre care sunt colecția de haine Amalin, dar și cele de dezvoltare personală. Cumva aici parcă oamenii intră și se rup de exterior. Ideea colecției Amalin este să inspire tot mai multe femei să-și descopere feminitatea, să se simtă frumoase, pentru că de foarte multe ori, văd femei care-și aleg haine foarte simple și uneori neopotrivite.

Numele Amalin este numele meu pe care l-am primit în urmă cu foarte mulți ani într-un cerc de meditație. Am descoperit meditația în urmă cu 14 ani, dar acum 10 ani, când am făcut prima călătorie în India a fost momentul în care am început o călătorie mult mai aproape de interiorul meu, mi s-a schimbat viața. Atunci m-am regăsit pe mine. Acum am puterea să fac lucrurile pe care mi le doresc eu, nu să fac pe plac altor oameni!”, a declarat fosta prezentatoare tv.

Andreea Raicu este mereu atentă la fiecare apariție publică. Aceasta a încercat să fie departe de scandalurile din lumea mndenă și a refuzat de nenumărate ori să pozeze în celebra revistă Playboy. O prezență discretă în showbiz-ul autohton este și Corina Caragea. Deși nu apare pe Wikipedia, frumoasa prezentatoare se bucură din plin de celebritate și de aprecierea unui public numeros.

Ce afacere de succes deține îndrăgita vedetă tv

De când s-a retras din televiziune, Andreea Raicu s-a reinventat pe plan profesional și a dat lovitura în afaceri. Aceasta câștigă sume impresionante din activitatea sa în mediul online și nu numai. Vedeta are propriul magazin de articole vestimentare în centrul Capitalei, iar clienții au parte de un adevărat răsfăț.

„Nu este un simplu magazin, ci este un loc în care oamenii se opresc din toată agitația zilnică și au o experiență diferită. Se opresc, se relaxează, experimentează ceva diferit, se uită la rochii, se probează și creează o conexiune cu mine sau cu oamenii din echipa mea.

În momentul în care cineva intră la noi în magazin avem grijă să-i întrebăm ce-și doresc, întotdeauna, prosecco, șampanie, orice în așa fel încât să-i facem să se simtă bine. De fiecare avem foarte multă grijă pentru că chiar ne dorim să se creeze o conexiune. Acel lucru după care noi toți tânjim, dar nu prea îl avem. (…)

Am avut curajul să deschid un magazin fizic pentru că foarte multă lume a cerut-o și doi la mână într-o eră a online-ului, oamenii ajung să se deconecteze foarte tare unii de la alții și am creat un spațiu în care vreau să creez conexiune.”, a precizat aceasta.

La vârsta de 45 de ani, Andreea Raicu este o prezență sexy în showbiz-ul autohton și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Vedeta arată spectaculos, iar pe plan profesional se bucură de succes în afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *