Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andreea Raicu, confesiuni despre viața amoroasă: ,,Unul dintre cele mai importante lucruri”

Andreea Raicu, confesiuni despre viața amoroasă: ,,Unul dintre cele mai importante lucruri”

06 mart. 2022, 18:15,
în Cancan ultimă oră

Andreea Raicu este foarte cunoscută, deoarece a apărut de foarte multe ori pe micile ecrane. Ea a făcut câteva confesiuni despre viața ei amoroasă, în cadrul podcast-ului lui Horia Brenciu. Vedeta a ieșit din zona ei de confort, a cântat și s-a simțit mai bine decât ar fi crezut.

Andreea Raicu este foarte cunoscută și apreciată, deoarece vedeta a apărut o perioadă foarte lungă de timp pe micile ecrane, iar oamenii s-au obișnuit să o vadă veselă și plină de energie. În cadrul podcast-ului lui Horia Brenciu ea a făcut câteva confesiuni despre viața amoroasă și a reușit să iasă din zona de confort.

Andreea Raicu a ieșit din zona de confort

Vedeta are o carieră de peste 20 de ani în televiziune, însă niciodată nu a cântat. În cadrul podcast-ului a ieșit din zona de confort și a fredonat câteva melodii precum ,,Don’t Worry, be happy”, ,,All you need is love” și ,,Somewhere over the rainbow”.

Ea a spus că nu se aștepta la asta, dar s-a distrat foarte tare și nu îi vine să creadă că a cântat, deoarece nu a mai făcut-o până acum.

,,Adevărul că nici eu nu mă așteptam la una ca asta, dar m-am distrat atât de bine. Mulțumesc și de abia aștept să îl văd! Nu-mi vine să cred că m-ai făcut să cânt și mai ales că mi-a și plăcut”, a spus Andreea Raicu.

Andreea Raicu, despre viața amoroasă

Andreea Raicu a povestit despre o scenă de la o nuntă, iar peste câteva secunde a ținut să menționeze că nu a ei. Ea a lăsat capul în jos și a făcut o pauză mai lungă, ceea ce demonstrează că este un subiect destul de sensibil pe care nu ar vrea să îl abordeze.

Andreea Raicu a vorbit despre viața amoroasă și a spus că cel mai important lucru pe care îl ia din relații este că trebuie să se prețuiască și să se iubească.

”Cred că unul dintre cele mai importante lucruri pe care le iau cu mine din relații este că trebuie să mă prețuiesc și să mă iubesc, pentru că restul e un bonus”, a spus Andreea Raicu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`