Prima pagină » Cancan » Andreea Raicu are o casă de vis, în inima Capitalei. Livingul și terasa sunt impresionante

Andreea Raicu are o casă de vis, în inima Capitalei. Livingul și terasa sunt impresionante

07 mart. 2024, 10:25,
în Cancan

Îndrăgita vedetă Andreea Raicu deține o casă de vis, situată în inima Capitalei, amenajată cu bun gust și plină de elemente decorative. Fosta prezentatoare și-a pus amprenta hotărâtor în ceea ce privește decorarea locuinței. Cât despre terasa pe care o are, Andreea Raicu susține că este locul perfect în care se relaxează.

Andreea Raicu este una dintre cele mai cunoscute femei din România, care, la 46 de ani, se bucură de o comunitate impresionantă de fani. Iar aceasta este lesne de înțeles deoarece fosta prezentatoare se află în atenția publicului de foarte multă vreme.

Andreea Raicu are o casă de vis, în inima Capitalei

Andreea Raicu locuiește într-o vilă de lux, chiar în inima Bucureștiului. Vedeta și-a amenajat propriul sanctuar, acolo unde se relaxează într-un decor elegant, plin de rafinament. Vedeta și-a amenajat un adevărat sanctuar în locuința sa. Andreea și-a mobilat și decorat casa într-o notă aparte, plină de rafinament și bun gust.

Casa acesteia este locul în care își petrece cel mai bun timp relaxându-se. Vila de lux este plină de elemente decorative deosebite, dar și de multe obiecte de valoare. De-a lungul timpului, fosta prezentatoare TV a aranjat totul cu bun-gust, într-un mod sofisticat și elegant.

Fosta prezentatoare TV poate să spună că vila de lux pe care o deține poate fi numită un cămin, în adevăratul sens al cuvântului. Andreea și-a pus amprenta pe deplin în amenajarea locuinței sale. Acum, aceasta se poate bucura de o atmosferă caldă, plăcută și relaxantă. În casa vedetei predomină combinațiile de bej, crem, maro și verde, iar livingul și terasa sunt, pe departe, cele mai impresionante.

Ce detalii atrag atenția la locuința Andreei Raicu

Vedeta camerei de zi este un șemineu elegant, iar terasa este perfect pentru relaxare. Deschisă, cu băncuțe și arbori ornamentali, terasa aflată la ultimul etaj dispune și de o fântână gen cascadă spectaculoasă. Acolo, vedeta se relaxează pe deplin, singură sau alături de prietenul său patruped.

„Uneori stau mult în casă, uneori nu. Merg la film, la piață, mă întâlnesc cu prietenii, fac tot ce face o persoană normală. Pe terasă stau și meditez”, povestește Andreea Raicu.

În restul casei, vedeta are fotografii cu persoane dragi din viața ei. Până și ramele foto au fost alese cu mare atenție. De asemenea, anumite piese de mobilier din locuința vedetei sunt îmbrăcate în catifea. Casa pe care o deține Andreea Raicu nu reflectă doar luxul, ci și pasiunea pentru frumos a vedetei. Fiecare detaliu pare să fie gândit cu mare atenție pentru a crea o atmosferă deosebită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`